Hlavní obsah

Horoskopy na středu 4. června 2014

Novinky, sojka

Dům není kostel, člověk není anděl

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pokud to dokážete, skrývejte svoji nespokojenost a podráždění. Reakce kolegů a rodiny by byla dost nepříjemná. V práci se rozšíří nejrůznější fámy související s končícím pololetím. Nepanikařte a do žádných diskusí nezasahujte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nebude snadné přizpůsobit se náladě okolí. Máte smělé plány a fantazii, těžko se budete držet při zemi. Rostoucí aktivita vám nedovolí ustrnout ve vývoji. Pozitivně se to projeví rovněž ve vašem milostném vztahu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Rozhlédnete-li se pozorně kolem sebe, určitě vám dojde, že by šéf uvítal pár uznalých slov a potlesk na otevřené scéně. Byla by chyba váhat a nechat ho čekat příliš dlouho. Mnohem rozumnější bude udělat mu pomyšlení. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Partner, rodiče i nadřízení mohou dokola opakovat, že unesou jakoukoli pravdu, ale opak je pravdou. Nesmí vás tím zmást. Máte-li něco na srdci, sdělujte jim to velice opatrně. Jen tak zabráníte jejich prudké reakci a následné hádce.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Spokojeni, možná s určitým ziskem, se vrátíte z míst, kde vás není skoro vidět. Uran způsobí velkou změnu ve vašem myšlení i postojích. Všechno ku prospěchu věci. Zamilovaní by měli večer nabídnout partnerovi něco originálního.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vývoj jisté události vás přinutí uznat, že jedno vaše nedávné rozhodnutí, bylo ukvapené. Je nutné s tím udělat něco zásadního. Neočekávejte ohleduplnost od kolegů a rivalů. Obrat v materiálních záležitostech slibuje Jupiter.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Kolem jisté záležitosti budete dost mlžit, ale rozhodně to nebudete nijak přehánět. Kdyby vás někdo přitlačil ke zdi, přiznáte barvu. Nic dobrého nepřinese spor s partnerem. Příbuzní se postaví na jeho stranu. Je lepší ustoupit hned.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nuda nad nudu budou různé porady a jednání. Budete znechuceni a pěkně otrávení. Musíte se však kontrolovat a skutečné pocity nedávat najevo. Těžká řeč bude s novou známostí. Přestože jí něco leží něco na srdci, nic konkrétního neřekne.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pokud potřebujete něco zařídit nebo sehnat, nespoléhejte na jiné. Vrásky vám nadělají nedodělané úkoly. Velký podíl na tom bude mít někdo, kdo chce dokázat, že on je ten nejlepší. Vydaří se vám večer s pohlednou osůbkou.

KOZOROH ( 22.12. – 21.1.)

Hleďte si partnera, jeho zádumčivost či roztržitost může mít prozaickou příčinu. Neuškodí, když mu zavoláte z práce a přeptáte se, co právě dělá. Kladné body by vám přinesl lákavý program na dnešní odpoledne a večer.

VODNÁŘ ( 22.1. – 20.2.)

Střetnete se s pokrytcem, který vás z něčeho obviní, přestože dobře ví, že jste bez viny. Nelze vyloučit, že půjde o člověka, se kterým jste nikdy neměli žádný konflikt. Merkur doporučuje zvýšit pozornost při uzavírání obchodů a smluv.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nesnažte se být za každou cenu první nebo nejlepší. Než se nadějete, naděláte si spoustu nepřátel. Během dne pocítíte silné fyzické výkyvy. Berte to jako signál, že váš organismus potřebuje  přestávku k regeneraci sil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám