Hlavní obsah

Horoskopy na středu 27. ledna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je dobré nikoliv pouze žít, nýbrž dobře žít

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Byla by chyba odmlouvat šéfovi. Přestože k tomu budete mít vážný důvod, raději se držte zpátky. Mohlo by stát, že to bude to poslední, co ve firmě uděláte. V odpoledních hodinách nelze vyloučit spor s někým z blízkých.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Potřebujete-li akutně peníze, zkuste to nejdříve v bance. Nemusí o tom nikdo vědět. Rozhovory se známými k ničemu nepovedou. Jenom se dostanete do řečí. Možná neodmítnete svádění sympatického známého k malému flirtu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Úkol, kterým chtěl šéf vyznamenat svého oblíbence, budete nakonec muset dokončit vy. Ohlídejte si, aby uznání a odměnu nesklidil někdo jiný. Popovídejte si s dětmi o škole, abyste se za pár dní či týdnů nedivili. Zatím není pozdě.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Neuspěchejte podpis smlouvy nebo faktury. Nejeden chytrák by chtěl rychle zbohatnout na váš účet. Rozhovor s jistou osobou vás může přimět k tomu, že jí přestanete vážit. Hlavně, abyste její pravou povahu odhalili včas.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Neuškodí si zkontrolovat, zda platí všechno, na čem jste se s různými lidmi dohodli. Saturn varuje před ztrátou času kvůli cizí neodpovědnosti a zapomnětlivosti. Jinak dnes budete náladoví a málokdo se vám zavděčí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Tváří v tvář náročnému úkolu vytvoříte spolek s někým, kdo si umí poradit. Trochu to otřese vaším sebevědomím, ale mnohem důležitější je konečný úspěch. Krušné chvíle přinese debata s příbuzným, který uvěřil nějakým drbům.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Při troše vynalézavosti a výmluvnosti přesvědčíte nadřízené, aby vás vyslali na důležitou cestu nebo jednání. Přinese to prospěch nejen vám, ale i firmě. Hýčkejte si milostný vztah. Venuše varuje před pletichami bezohledného rivala.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Je nutné připustit, že nemáte patent na dobré nápady. Budete se asi muset vyrovnat s tím, že dnes budou mít navrch kolegové a konkurence. Žádný div, kdyby vás to otrávilo natolik, že po zbytek dne nebudete stát za nic.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Přijdou první reakce na vaše nedávné odvážné kroky. Vaše řešení rodinných nebo pracovních potíží se nemusí každému líbit. Nemá smysl se znovu s kýmkoli dohadovat. Musíte si trvat na svém a dodržení dřívějších dohod.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Díky zvýšenému sebevědomí a síle aury Neptunu úspěšně absolvujete jednání, kterého se obáváte.

Pozorně, ale nenápadně sledujte partnera. Může mít starosti, které se negativně projeví na jeho chování. Nesmíte ho zbrkle odsuzovat.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Rýsují se určité změny a otřesy ve vašem okolí. Důležité je nepanikařit a zachovat si chladnou hlavu. Neexistuje nic, co byste díky zkušenostem nezvládli. Obávat by se měli spíše vaši nepřátelé a vysloveně slabší povahy.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budete nuceni respektovat prosby a přání přátel či příbuzných. Fakt, že vám nemusí líbit, není vůbec důležitý. Od vás se očekává loajalita a obětavost. Pro jednou bude lepší zatnout zuby a ustoupit. Nepropásněte šanci na výhodnou investici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám