Hlavní obsah

Horoskopy na středu 26. února 2014

Novinky, sojka

Chuť roste úměrně době strávené čekáním

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nepodléhejte sebeuspokojení. Každou chvíli může přijít nepříjemná zpráva nebo se objeví protivný člověk. Vlivem Luny budete velice citliví na rozdíly v chování a názorech lidí, kteří vás obklopují. Naštěstí se nedáte zmást povrchní líbivostí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Bude nutné oplatit známému jednu malou službičku. Neváhejte ani okamžik. Musíte jednat rychle a s plným posvěcením věci. Má to i svá velká pozitiva. Seznámíte se s důležitými lidmi a proniknete do vyšších kruhů.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

S trochou dobré vůle a houževnatostí zvládnete skoro všechno, co je dnes před vámi. Planety důrazně doporučují nic neodkládat. Objeví se totiž další nepředvídané povinnosti, které vám zaberou spoustu času.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Prozíraví byste měli být v případě, že zastáváte vedoucí funkci. Někdo se chystá podtrhnout vám židli. Zatím jen shání spojence, ale ani to nemůžete podcenit. Mějte oči otevřené a uši nastražené, i malá chyba se vám vymstí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Neklesejte na mysli uděláte-li chybu a něco nestihnete. Nic hrozného se nestane. Neodmítejte pozvání přátel na malé posezení nebo společnou návštěvu kulturní či společenské akce. Přijde řeč na téma, které vás zajímá.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Netrvejte na postojích, které jsou v ostrém protikladu s tím, co hlásá šéf nebo partner. Můžete si být jistí, že vám to neprojde bez následků. Bojovat musíte o nový idol. Vynoří se zdatný rival. Vaše dosavadní úsilí může přijít v niveč.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Okolnosti přejí cestování a realizaci dalekosáhlých plánů. Musíte však postupovat rozvážně. Nepůjde všechno tak úplně hladce. Důležité je, že vás nečekají žádné katastrofy a všechny spory se postupně srovnají. Bude však třeba zabrat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

V práci nepočítejte s pomocí, na kterou jste spoléhali. S dojímavou historkou přijde příbuzný, který potřebuje vaši přímluvu nebo větší půjčku. Zamilovaní vystihnou správný moment k prohloubení citových vztahů.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vydařený začátek dne potěší každého, kdo potřebuje přesvědčit o svých kvalitách nadřízeného, zejména u nového zaměstnavatele. Nezapomeňte na termíny placení účtů, splátek a dalších poplatků. Vyhněte se potížím.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Konstelace Merkuru s Uranem vytváří příznivý prostor k odstranění starých restů a splnění daných slibů. Několik zbývajících překážek k sblížení s novou známostí překonáte díky důvtipu. Všechno bude jako předtím.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Hodně vyděláte na tom, když se soustředíte na praktické, hlavně finanční záležitosti. Vyhýbejte se schůzím, poradám a oficiálním akcím. Budou ubíjející a nic kloudného se nedozvíte. Na úřadech spojíte odvahu se smyslem pro realitu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Odmítnete odpovědnost za cizí chybu a energicky se pustíte do svých zaujatých kritiků. Planety vám nabízejí vzrušující milostné prožitky. Neztrácejte čas a nezadávejte si s neodpovědnými lidmi. Zklamou vás stejně jako v minulosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám