Hlavní obsah

Horoskopy na středu 26. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragédie stáří nespočívá v tom, že je člověk starý, ale že není mladý

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zaskočí vás vlnění vaší fantazie. Přijdete na věci, kterými své okolí dokonale zaskočíte. Vyhlídky na kariéru jsou neodmyslitelně spojeny s větší odvahou. Planety vám umožní opustit vyjeté koleje a pustit se vlastní cestou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pozor na dohody a smlouvy vyzdobené spoustou právnických kliček a paragrafů, více se držte zdravého rozumu. Pokud nebudete něčemu rozumět při prvním čtení, mělo by vám to být krajně podezřelé. Nepijte přechlazené nápoje.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Změny ve firmě vám otevřou prostor k větší seberealizaci. Neberte přehnané ohledy na slabší a pomalejší kolegy. Falešná solidarita nikomu nepomůže. Na cestě máte nějaké menší peníze. Asi je hned utratíte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

S klidem se dnes můžete ucházet nejen o lepší místo a nějakou funkci, ale také o sympatie pohledné tváře, která se objeví ve vaší blízkosti. Luna s Venuší vám přejí a nejeden problém vyřeší za vás. Vypadá to na úspěšný den.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Váš nový nápadník nebo ctitelka budou neodbytní. Pokud jste jim snad něco neuváženě naslibovali, máte problém. Zvažte, jestli vaše averze vůči jisté osobě není výplodem zaujatosti. Tolik se zase nestalo, nemusíte zacházet moc daleko.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Někdo si brousí zuby na váš majetek, úspěch nebo novou známost. Je třeba zvýšit ostražitost, nic nemáte jisté. Nejde totiž jen o práci a peníze, ale také o partnerské vztahy. Musíte být rozhodní a důsledně nekompromisní.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Když se vám něco porouchá, neobracejte se na kamarády kutily. Spolehlivě všechno jenom rozvrtají. Na lepší časy se blýská v zaměstnání. Po jednání se šéfem dostanete úkol, který vás v krátkém čase vyzdvihne z průměru.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vyhýbejte se škarohlídům a lidem s negativním viděním světa. Připraví vás o pozitivní energii a nakazí pesimismem. Planety nestojí špatně, začnou se pozvolna naplňovat vaše představy. Z osobních potíží nedělejte veřejnou záležitost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dnešek se rýsuje docela sympaticky. Zejména po obědě je vhodná doba k schůzkám a návštěvám. Vítr do plachet vám zajistí vibrace Merkuru a Marsu. Přestanete se vyhýbat hrozícím střetům a vývoj událostí poženete na hranu nože.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vyplatí se vám pohovořit si s člověkem, kterého známí pomlouvají. Možná jde jen o obyčejnou závist a vám by byl užitečný. Vašemu milostnému vztahu prospěje dlouhá procházka lesem nebo pobyt u vody. Je nejvyšší čas zapojit fantazii.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Poté, co zjistíte, že úkol, kterým budete pověřeni, vám zabírá příliš mnoho času na úkor rodiny a osobního volna, začnete uvažovat o změně zaměstnání. Zcela jednoznačně dáte přednost partnerovi před kariérou.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pohnou se vaše záležitosti na úřadech. Máte štěstí, potkáte člověka, kterému záleží na jeho práci. Případných stresů vás spolehlivě zbaví nová známost. Její vynalézavost vás přenese do téměř zapomenutého světa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám