Hlavní obsah

Horoskopy na středu 25. ledna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zásady lidí prozrazují jejich srdce

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Ani se moc netěšte na večer, půjdete jinam, než jste původně chtěli. Sehraje v tom roli rozmařilost a neústupnost vaší lásky. Ve firmě se schyluje k změnám, které vás nepotěší. Docela reálně to vypadá na raketovou kariéru neoblíbeného kolegy.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vaše ranní představy rozmetá nová povinnost. Rázem se čas stane vaším nepřítelem, nebudete mít chvíli volnou. Negativně se podepíše na tom, že se nebudete moci rodině věnovat tak, jak chcete a jak všichni potřebujete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dále poroste váš zápal a nadšení pro nový koníček. Známé a přátelé zaskočíte talentem, o kterém zatím nikdo neměl nejmenší tušení. Nelze vyloučit ani to, že se svému milovanému hobby začnete věnovat profesionálně.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pokusíte se oslnit nadřízené tím, že je požádáte o ty nejnáročnější úkoly. Konstelace Uranu s Marsem dává velkou naději, že se vám to povede. Chuť na něco dobrého vás zavede do známé vinárny nebo restaurace. Hlídejte si váhu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vytočí vás popudlivý příbuzný, který si něco umane a bude vás nutit, abyste se pustili do něčeho, co se vám vůbec nelíbí. Prospěl by vám zdravý pohyb někde v tělocvičně nebo ve fitnessu. Navíc tam můžete potkat zajímavého člověka.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Těžké to budete mít na úřadech. Vaše záležitost nemá velkou šanci na rychlé vyřízení. Je nutné obrnit se trpělivostí a shromáždit nezbytné podpůrné argumenty. Nářek školou povinných dětí berte s rezervou. Zřejmě mají potíže.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nehezká scéna vás nemine ve větším obchodním centru. Navážet se do vás bude drzý provokatér, kterého se rázně a energicky zbavíte. Partner vám připomene sliby ohledně nových úprav ve vašem bytě. Nepotěší vás tím.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dozvíte se o zajímavém, momentálně volném místě. Nenechá vás to v klidu. Okamžitě se pokusíte zjistit další potřebné informace. Nelze vyloučit, že o nové práci začnete vážně uvažovat.  Pohyb Neptunu vybízí k zdrženlivosti.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dnešek pro vás není nejlepším dnem pro větší investice. Nezdá se, že byste si finančně výrazně pomohli. K vaší smůle se spokojíte s každou větší nabídkou, aniž byste se více zabývali tím, je-li vůbec reálná.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dozvíte se o potížích trápících blízké příbuzné. Vaši upřímnou snahu jim pomoci však odmítnou a navíc se nesmyslně urazí. Zbytečně se tím netrapte, kdo chce kam, pomozme mu tam. Odpoledne obdržíte pozvání na schůzku.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nikam a s ničím nepospíchejte, nejen že tím nic nezískáte, ale snadno přehlédnete něco velmi důležitého. Na vaši chybu přitom čekají jak vaši nepřátelé, tak závistiví kolegové v práci. Příjemně vás překvapí noví sousedé.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nelitujte, když vás nepozvou někam, kam byste se rádi podívali. Průběh oslavy, kulturní akce nebo večírku nebude ani zdaleka takový, jak byste očekávali. To jsou ty dny, kdy je lepší pohodlně a v bezpečí sedět doma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám