Hlavní obsah

Horoskopy na středu 25. června 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lakomec nemá majetek, majetek má jeho

Článek

BERAN 21.3. – 20.4.)

Uškodit si můžete zvědavostí a šťouráním v cizích záležitostech. Uran doporučuje mnohem víc taktu a sebekontroly. V rozhovoru s přitažlivou osobou opačného pohlaví náhle zatoužíte po malém dobrodružství. Mohlo by vám to vyjít.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Bývalý spolužák, soused či kolega si na vás vzpomenou, protože něco potřebují. Odmítnout je půjde těžko, takže je jisté, že jim musíte alespoň na půl cesty vyjít vstříc. Zapojit se do zajímavého projektu vás přimějí známí nebo děti. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Připravte se změny ve firmě a okolí bydliště. Osobně se angažovat nemusíte, ale přehled o tom, co se chystá, mít musíte. Opožděně, ale přeci, vám dá zapravdu pochybující příbuzný. Obdržíte pozvání na akci, kde se blýsknete intelektem.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Některé vaše předtuchy se během dne ukážou jako správné. Vlivem Luny jste citlivější a vnímavější než jindy. S přehledem předejdete konfliktu s milovanou osobou. Vyhnete se ožehavým tématům a zahrnete ji přehnanou chválou.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Přemýšlejte, na koho se obrátíte v případě potíží. Musíte být připraveni ještě předtím, než se dostanete do kritické situace. Jen výjimečně přebírejte cizí názory. Bylo by neuvážené angažovat se v ztracené, neperspektivní záležitosti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neztrácejte energii marněním času s lidmi s přízemními cíly. Máte na víc. Rozumnější bude zjistit, co je a není možné. Postavení Neptunu s Lunou otevírá prostor k realizaci smělých představ. Zamilované čeká konflikt se sokem v lásce.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vaši psychickou odolnost prověří náladovosti lidí z vašeho okolí. Nebylo by divu, kdybyste se párkrát pořádně rozzlobili. Buďte důslední při plnění pracovních povinností. Nenápadná chybička by během prázdnin obludně narostla.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zapomeňte na flirtování z kolegy. Počkejte si, až ti nejzvědavější odjedou na dovolenou. Nadějný je dnešek pro toho, kdo při práci používá mozek. Odpoledne přijde nabídka na lepší místo nebo velkou zakázku. Nesmíte zaváhat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V mlčenlivou sfingu se promění kolega nebo přítel, kterého požádáte o malou službu. Nezbude vám, než se obrátit na někoho jiného. Pokud se s někým seznámíte, a Venuše je vám nakloněna, musíte se spokojit jen s romantickou schůzkou.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V práci všechno poběží svým tempem, ale snaživí kolegové se budou neustále vnucovat a předvádět.

Místo klidu, kterého jste chtěli využít k odstranění restů, budete muset odpovídat na hloupé otázky nadřízených. Nesnižte se k hrubostem.

VODNÁŘ ( 21.2. – 20.3.)

Nenechte si do ničeho mluvit. Snadno ztratíte nervy a s někým se ostře pohádáte. Bylo by hloupé dát na sliby, kterých dnes dostanete nepočítaně. Známým a přátelům přijde hloupé vás zklamat a raději vám všechno odkývají.

RYBY ( 21.3. – 20.4.)

Přitažlivá osoba, kterou vídáte ve firmě nebo okolí bydliště, je možná ještě volná. Venuše vám nabídne příležitost to zjistit. Pokud zaváháte, máte smůlu. Další šance už nepřijde. S dobrou zprávou přijde kamarád. Spadne vám kámen ze srdce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám