Hlavní obsah

Horoskopy na středu 20. července 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pravda zástupu je v jeho velikosti

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vaše autorita ve firmě výrazně vzroste po vaší kritice šéfových rozmarů. Zvýšený zájem o opačné pohlaví projevíte na bohatě navštívené kulturní nebo společenské akci. Toužíte-li po milém pohlazení, nesmíte si moc vybírat. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Známí přijdou s tipem na práci, která by vás bavila. Budete-li dostatečně důslední a průbojní, můžete ji dostat. Počítejte se silnou konkurencí. Někteří zájemci budou ve volbě prostředků značně nevybíraví. Fantazii použijete v boji o sympatie nového objevu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zaskočí vás klient či zákazník z poměrně vzdáleného místa. Bude ochotný zaplatit, co si řeknete, ale zároveň bude náročný a důsledný. Měli byste si ho hledět, představuje slibnou perspektivu. Pobaví vás výmluvy mladších dětí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Otráví vás potíže při pokusu o realizaci dobrého záměru. Vaši psychiku poznamená i to, že vám projeví nedůvěru někteří známí a dosud loajální kolegové. Nesmíte se dát strhnout hněvem a začít jim něco podrážděně vytýkat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Zrádná by byla lehkomyslnost při finančních výdajích. Pár lidí by vaší slabší chvilky okamžitě využilo. Může jít jak o prodavače, tak obchodního partnera. Opatrně na silnici, nejste v nejlepší formě, budete mít problémy s odhadem vzdálenosti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zjistíte důvod demonstrované nedůvěry jisté osoby. Má za sebou nepříjemný zážitek a stále není s to se s ním vyrovnat. Možná byste jí mohli podat pomocnou ruku. Trapný konec by měla snaha zavděčit se nadřízeným. Do ničeho se nehrňte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Negativní reakci by vyvolala vaše snaha usmířit rozhádané manžele, kolegy či sousedy. Bude lepší hádky ve vašem okolí ignorovat a mlčet jako sfinga. Nebude snadné zařídit všechno, co jste si naplánovali. Vibrace Saturnu dělají neplechu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ve vypjatých okamžicích vás může zachránit výřečnost a umírněné přehánění. Nebojte se zahrát malé divadélko. Nějakou čertovinu chystají vaši sokové v lásce. Dnes však na vás nemají. Díky Luně se obratně vyhnete všem hrozbám.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pokud musíte jednat s úřady, nic dobrého vás tam nečeká. Hlavně s nikým nediskutujte a pečlivě volte výrazy. Překvapit by vás mohl partner. Zvláště pokud pojal podezření, že máte milostné pletky s kolegyní či se sousedem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vtipně vyběhnete s osobou, která vás již dlouho neodbytně pronásleduje. Ovlivněni drahou Merkuru dospějete k názoru, že k podtržení vlastní osobnosti musíte zásadním způsobem změnit styl oblékání i účes. Náramně vám to prospěje.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Výsledek snahy dohodnout se s někým, s kým se nemusíte, je nejistý. Zřejmě všechno zůstane při starém. Hlídejte si peníze, hrozí vám, že o nějaké přijdete. Dívejte se lidem zpříma do očí, ať někomu neskočíte na lep.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pozitivní vliv postavení Uranu s Lunou vám usnadní vyřešit pár starých potíží. Partner, kolega nebo příbuzní projeví upřímnou snahu se domluvit. Dostanete zajímavý návrh, ale neukvapujte se, všechno si důkladně promyslete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám