Hlavní obsah

Horoskopy na středu 2. července 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cit, který vyjde najevo, se stává pro lidi snadnou kořistí

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Cokoli by se vám nepovedlo, nedělejte z toho tragédii. Jistý zdánlivý neúspěch se nakonec ukáže jako velké plus. Zaběhněte na úřady, kde potřebujete něco zařídit. Planety vám celkem přejí, všechno poběží hladce.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vyplatí se vám riskovat. Konstelace Marsu s Jupiterem přeje odvážlivcům. Přijdete s vizemi, které zaujmou kolegy a známé. Není pochyb, že kolem sebe soustředíte dost lidí ochotných podílet se na realizaci vašich plánů.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Až přehnanou opatrnost vyžadují finanční operace. Nespoléhejte na štěstí. Co si neohlídáte, to vám uteče mezi prsty. Přijdou kritické chvíle, kdy se budete pohybovat na samé hraně propasti. Snazší to budete mít jen doma.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

V práci vás bude pálit půda pod nohama a nebude to jenom létem. Vaše vynalézavost při hledání výmluv pro předčasný odchod bude obdivuhodná. Mnohem podivnější však je, že vám to jinak podezřívaví nadřízení zbaští.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pocit, že se vám daří a všichni vás mají rádi, je nebezpečný a uspává vaši bdělost. Honem se vraťte do reality. Už brzy vás zklame váš oblíbence nebo někdo, na koho jste slepě spoléhali. Pozor na kolegy, slaměné vdovce.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Okolnosti vás donutí znovu se zamyslet nad problémem, který vás trápí už delší dobu, ale jeho řešení je stále v nedohlednu. Půjdete proto na to jinak. Odmítnete se angažovat ve prospěch vypočítavého příbuzného nebo známého. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Doma se nepohodnete kvůli penězům. Chcete-li mít hezkou dovolenou, budete se nyní muset krotit na nákupech. Ve firmě ožije problém, který nikdo nechce řešit. Všichni spoléhají, že nějaké východisko se nakonec najde samo.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Velice růžově se rýsují vyhlídky na novou známost. Máte kouzlo osobnosti a nechybí vám fantazie. Zbývá jen najít vhodné místo pro první schůzku. Ve firmě kroťte optimismus. Plánované změny nemusí dopadnout jen dobře.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nevěřte tomu, že všemu nejlépe rozumíte právě vy. Rady zkušenějších známých se vám dnes hodí. Abyste večer nelitovali své tvrdohlavosti. Známí přijdou s informací, kterou už dávno znáte. Přesto nebo právě proto, se budete teatrálně divit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Bylo by velmi smutné, kdybyste kvůli cizím starostem zapomněli na vlastní. Přehnaně přísné výtky vám adresují starší osoby z okruhu příbuzných. Budou přitom nesmyslně tvrdit, že mají na mysli jen váš prospěch. Rychle od nich utíkejte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Prohloubíte svůj vztah s osobou, se kterou jste se nedávno seznámili. Chováte-li k ní opravdu upřímné city, je nejvyšší čas. Vyslovte se jasně a srozumitelně. Vypjaté bude jednání se šéfem o jeho nepromyšlených organizačních návrzích.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zaznamenáte několik pozitivních výsledků při střetnutí s konkurencí a protivníky. Mnozí z nich poznají beznadějnost dalších útoků a raději zvolí cestu kompromisu. Večer nebudete mít daleko k bouřlivému výbuchu žárlivosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám