Hlavní obsah

Horoskopy na středu 17. prosince 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani největší svíčka nemůže osvětlit svůj vlastní spodek

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Důležité je držet se připraveného plánu. Jinak budete přebíhat od jedné věci k druhé a stejně nic pořádně nestihnete a nedoděláte. Na poslední chvíli se zejména v práci objeví povinnosti, které nelze ignorovat ani odložit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

S nadřízenými to bude v pohodě, ale doma všem potečou nervy. Nepodceňujte chvilkovou slabší kondici. Okamžitě si sedněte a odpočívejte. Ten, kdo vás má opravdu rád nezůstane nečinný a ochotně vám pomůže.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Máte dnes velkou slabost pro reklamu a ozářené výlohy. Kdyby záleželo jen na vás, koupíte všechno, co vám sugestivně naservírují. Ve vlastním zájmu u sebe nenoste moc peněz a větší výdaje nechte pro jistotu na partnerovi.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vaše rozhodnutí, že letošní Vánoce budou mít především duchovní rozměr, by mohlo vzít za své. V hovoru s nadřízeným přijde řeč na jeho osobní potíže. Můžete mu dát užitečnou radu. Začne vás hned brát jinak.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Velmi citliví budete na partnerovy výmluvy a pohodlnost. Kdyby to měl začít přehánět, dáte mu co proto. V podstatě se dá říci, že to uděláte v sebeobraně. Jeho příkladu by se chytly i děti a na všechno zůstanete sami.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Partner přijde s nápadem, který by znamenal spoustu změn ve vašich plánech. Není jisté, že vás to nerozzlobí. S nesouhlasem nespěchejte, bude třeba ho dávkovat jako nejdražší medicínu. Pozor, abyste něco nezaplatili dvakrát.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nebojte se pestrého, moderního oblečení. Během nákupů potkáte někoho, na koho budete chtít udělat dojem. Pozor na projev nedůvěry vůči blízké osobě. Mohli byste ošklivě zranit její city. Dnes nechte peněženku doma.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nezkoušejte popohánět kolegy ke zvýšení tempa. Přestanou vás mít rádi a mohou vám pořádně zatopit. Příbuzní se vás budou nenápadně vyptávat, co byste chtěli najít pod stromečkem. Nemusíte být moc skromní.

STŘELEC ( 22.11. – 21.12.)

Nejste v nejlepší formě, a když narazíte na potíže, začnete se nesmyslně litovat. Odložte nudné povinnosti, potřebujete alespoň na chvíli vypadnout a srovnat si myšlenky. Pozitivní vliv na vás budou mít přátelé z dětských let.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Některé věci nezměníte, takže nezbývá než zůstat nad věcí. Nenechte se zmást působivou vánoční atmosférou. Dostanete nabídku, kterou je třeba nejprve zvážit z finančního hlediska. Nemůžete si lehkomyslně hrát na milionáře.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Náhoda ukáže, kdo může za některé vaše potíže. Oči vám otevře konstelace Luny s Uranem. V jistém případě by mohlo jít o bolestivé zjištění. Rozzlobit vás může lehkomyslnost dětí, které se postaví zády k vašim radám i povinnostem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Stačí docela málo a Mars vás strhne k radikálnímu kroku. Ztratíte zábrany a začnete rázně řešit nahromaděné problémy. Máte-li novou známost, zajdete za svým objevem a uděláte důležitý krok k prohloubení vašeho vztahu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám