Hlavní obsah

Horoskopy na středu 16. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je lepší se sehnout, než se dát zlomit

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nenakládejte si víc, než unesete. Vaše kondice má k ideálu daleko. Hlavně se nechtějte předvádět. Nevysedávejte s kolegy a přáteli, váš pozdní návrat domů by dnes partnera pořádně vytočil. Čekala by vás tichá domácnost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jistá osoba vám chce vyfouknout výhodný obchod. Nevěřte všemu, co vám kdo napovídá. Slova některých lidí budou samá faleš. Na milostné schůzce se nesnažte mít za každou cenu poslední slovo. Vaše láska to neunese.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Při jednáních, zkouškách a konkurzech nespoléhejte na štěstí. Planety vám moc nepomohou. Dostanete pořádně zabrat. Pozdě odpoledne se přesvědčíte, že úspěšní lidé to nemají snadné.  Naštěstí máte přítele, který se vás zastane.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Potrápí vás hledání východiska ze složité finanční situace. Šance na náhlé zlepšení je stále v mlze. Nervy vám pocuchá náladový šéf, partner nebo soused. Je třeba usměrnit je hned, na nic nečekat. Chce to víc odvahy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nad vaší hlavou se stahují mračna. Budete mít co dělat, abyste si nenaběhli. V práci a při pracovních jednáních je nutná zvýšená pozornost. Příjemně se budete cítit ve společnosti opačného pohlaví. Nakonec dáte přednost staré lásce.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Bude těžké, ne-li nemožné vyhnout se setkání s někým, koho nemáte rádi a nemusíte ho vidět. Nakonec sice všechno dopadne přesně tak, jak předpokládáte, takže máte čas se připravit. Nezdá se, že by vás něco zaskočilo.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vyhnete se sporu, o který nestojíte. Druhá strana náhle couvne a vyklidí pole. Nelze ale vyloučit, že hraje podivnou, nečestnou hru. Zaskočí vás informace týkající se možnosti získat větší majetek nebo finanční částku.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jakýkoli vynucený slib vám štěstí nepřinese. Nemá smysl na někoho tlačit, když vás nechce pochopit. Večer to zaskřípe ve vašem milostném vztahu. Příčinou bude hloupá poznámka ve chvíli, kdy bylo lepší mlčet.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vrátí se vám peníze, které jste skoro odepsali. Dlouho se u vás neohřejí, ale po tom, co jste s nimi měli za starosti, se není čemu divit. Pozor na neopatrnou manipulaci s elektrospotřebiči. Ve spěchu sáhnete tam, kam nemáte. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nadřízení budou poněkud nevrlí a tak by se mohlo stát, že i vám povolí nervy. Počítejte do sta a jděte jim z cesty. Máte jiné starosti a nemá smysl se hádat s někým, kdo vám může škodit. Jisté starosti budou s dětmi.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Příjemně vás překvapí partner nebo šéf, kteří pozorně vyslechnou všechno, s čím za nimi přijdete. Je to pozitivní signál. Ještě byste měli vědět, že o co víc se vám dnes bude dařit při hazardních hrách, o to méně v lásce. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Právem vás naštve, že zatímco vy si plníte povinnosti, někdo jiný si užívá. Zvláště pokud půjde o kolegu nebo někoho z rodiny. Vlivem Marsu se s tím nesmíříte a pěkně od plic, si to s každým jednotlivě vyříkáte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám