Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 6. prosince 2014

Novinky, sojka

Láska proměňuje chatrč ve zlatý palác

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Postavení planet je příznivé, pole působnosti je vám k dispozici. Záleží jen na vás, pro co se rozhodnete. S ohledem na pohyb Venuše je na místě umírněnost v projevech sympatií opačnému pohlaví. Zapomenete se a přeženete to.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

U příbuzných se sejde více lidí, než předpokládáte. Neuškodí, když s sebou vezmete jeden, dva dárky  navíc. Při nejhorším je zase odvezete domů. Spadnout nebo upadnout můžete při chůzi ze schodů nebo lezení po žebříku.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pozor na rychlou jízdu autem nebo na lyžích či snowboardu. Navíc budete nadmíru soutěživí a jen těžko se vyrovnáte s tím, že se nejste první. Zamilovaní by měli spěchat na schůzku. Váš idol má pro vás velké překvapení. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Část dne by vám mohl hodně otrávit pletichář, který nenechá nikoho na pokoji. Možná se vám podaří mu vyhnout. Naštěstí jste dnes výjimečně tolerantní, takže drobné projevy nedostatku taktu raději velkoryse přejdete.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Budete-li dlouho na jednom místě, zmocní se vás nuda. Neptun s Jupiterem působí na vaši fantazii a podněcují vaši touhu po nezvyklých zážitcích. Rodina to s vámi nebude mít snadné. Vzrušující příhody se dočkáte až ve večerních hodinách.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vaše zatím normální vztahy s jistým člověkem by mohla narušit ošklivá pomluva. O všem rozhodne vaše reakce na podlé intriky. Planety nabádají k uvážlivosti, všechno byste si měli ověřit. Pokud možno přímo u pramene.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Jako v bludišti si budete připadat v místech, kam se dostanete poprvé v životě. Pokud nechcete hodiny bezradně bloudit, ať již po městě nebo ve volné přírodě, mějte u sebe GPS nebo alespoň mapu. Nezvedejte hlas na rozpustilé děti.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ještě před tím, než začnete odpočívat a užívat si, vás čeká pár naléhavých záležitostí. Mohou vyvstat na poslední chvíli a nečekaně, ale odkládat je nelze. Pozdější nepříjemnosti nestojí za to. Potěší vás drobnosti, které vám ve všední den unikají.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Využijete pozvání na zajímavou kulturní nebo společenskou akci či oslavu. Setkáte se s řadou naprosto odlišných lidí. Navzdory určitému vnitřnímu pnutí, bude intenzita citů ve vašem milostném vztahu stále velmi vysoká.     

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Máte před sebou klidný, za určitých okolností pohodový den. K dobrému konci spěje snaha narovnat narušené vztahy s příbuznými nebo se sousedy. V mezilidských vztazích budete díky postavení Luny s Uranem uvolněnější a častěji se usmějete.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Merkur doporučuje méně mluvit a víc naslouchat. V podstatě se to od vás očekává. Ozvou se známí, které jste dlouho neviděli. Moc stojí o oživení vašich vztahů. Od návštěvy by vás neměla odradit ani poměrně dlouhá cesta.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Objevíte v sobě nový zdroj vnitřní síly. Možná jde o zásoby načerpané během uplynulých dní. Přispěje to k vyjasnění a přitvrzení vašich postojů. Půjdete kupředu, aniž byste se zatěžovali tím, jestli náhodou někomu nechtěně neublížíte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám