Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 5. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zuřivost a hněv vrhá rozum do záhuby

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vrátí se problém, který jste považovali za minulost. Vypořádáte se s ním docela rychle. Jenom se nedejte strašit pesimisty s černými brýlemi na očích. V běžném styku s cizími lidmi budete potřebovat hodně trpělivosti.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vytočit vás může nepromyšlená poznámka příbuzných, kamarádů nebo i cizího člověka. Nejlepší by bylo přejít ji mlčením. Jsou lidé, kteří nedomýšlejí svá slova. Půjdete-li sportovat, pozor na agresivní, bezohledné soupeře.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Všechen čas budete věnovat rodině, která si to patřičně užije. Jindy nezbedné děti budou jako vyměněné. Kamarád vám váhavě napoví, proč jistá záležitost nedopadla tak, jak jste si představovali a dopodrobna naplánovali.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Potěší vás oživení ve vašem osobním životě. Na spadnutí jsou nový románek nebo flirt. Venuše s Lunou vám usnadní seznámení s někým, koho již omrzela dlouhá samota. Mohlo by jít o pevnější svazek, než by se dnes zdálo.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

K rozumu přijdou příbuzní, se kterými jste se nedávno nepohodli. Buď se objeví osobně, nebo diplomaticky pošlou někoho se vzkazem. Při práci na zahradě či chalupě nebo na sportovním hřišti dokážete, že jste stále v dobré formě.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Máte-li chuť se bavit, stačí zavolat přátelům a máte o slibný program postaráno. Budete duší společnosti a středem zájmu opačného pohlaví. Měli byste si však položit otázku, jestli jste udělali také něco pro zdraví.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Není vhodné bavit se na úkor někoho, kdo vás má rád, nebo se neumí bránit. Vlivem postavení Saturnu vám nebude cizí jistý cynismus a zlomyslnost. Pozor na to, co budete říkat partnerovi. Má vás přečtené, hned pozná, že si vymýšlíte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pořádně vás vytočí ztráta nářadí, které právě potřebujete. Nekřičte hned na děti nebo partnera. Najdete je přesně tam, kde jste ho odložili, nebo u zapomětlivého souseda, který je nevrátil. Nečekaně štědří budou příbuzní.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nejistota vyvolaná vibracemi Neptunu svádí k vyhledávání pochybného rozptýlení a riskantních známostí. Na místě je zdrženlivost. Držte se společnosti, která je vám odjakživa blízká a nedovolí vám udělat hloupost.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vyhýbejte se konfliktním lidem. Určitě se chcete bavit, a ne se s někým dohadovat. Jupiter doporučuje přijmout pozvání známých. Určitě u nich objevíte někoho, s kým si porozumíte. Spolu s fyzickou formou narůstá i vaše představivost.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Mohou přijít drobnější starosti s rodiči, kteří nepochopí vaše představy. Dobrou formu, bez ohledu na věk, prokážete při sportovních hrách. Budete-li někde s větší společností, uděláte dojem nejen na partnera, ale i na další lidi.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budete se muset vyslovit k příčině nějakého konfliktu. V okolí bydliště, chaty nebo hotelu vypuknou zmatky, které nemůžete ovlivnit. Bude proto jistější držet se dostatečně stranou, dokud vás někdo nepožádá o názor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám