Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 4. dubna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať je pohřební nebo svatební žranice, vždycky to odskáče slepice

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Váš protějšek bude mít spoustu otázek a chuť neustále diskutovat. Bude to náročné, ale musíte mu vyjít vstříc. Během týdne si vás moc neužije. V prostředí, kde to nečekáte, potkáte známého, na kterého jste nedávno vzpomínali.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Partner by se nezlobil, kdybyste byli trochu pozornější a něžnější. Máte na to a budete-li jen trochu chtít, dokážete divy. Váš svazek potřebuje oživit. S jistou záležitostí to půjde i nadále s kopce. Přes veškerou snahu s ní nehnete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Potkáte někoho, kdo na vás udělá silný dojem. Planety doporučují se takového člověka držet, může vás inspirovat. Jste-li volní, vyprovokuje vás přítel k úspěšnému pokusu najít toho pravého či pravou. Velikonoce jsou k tomu přímo ideální.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nápad vyrazit časně ráno ven nebo zvelebovat zahradu, by mohl u vašich blízkých vyvolat značnou nelibost. Máte-li potřebu napodobit ranní ptáče, nenuťte k tomu i jiné. Nedejte se oklamat nebo otrávit sousedem, který si nevidí do pusy.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Povede se vám uskutečnit zatím nerealizovaný nápad. Hodně vám pomůže jistá osoba z okolí. Zklamání vám připraví rozhovor se známými, kteří se nedávno vyšvihli. Nosí nos příliš vysoko na to, abyste si porozuměli.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Chuť praštit se vším, co se vám nedaří, nezavrhujte předem. Konstelace Neptunu s Uranem nevěští nic dobrého. Vaše intuice se může ukázat jako jediné správné řešení. Jedním rázem se zbavíte malých i větších nepříjemností. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Je třeba dokončit práci, do které jste se pustili v posledních dnech. Nemůžete si dovolit podléhat náladovosti a partnerovým rozmarům. Dařit se vám bude při komunikaci s jinými lidmi. Uděláte dojem znalostmi a vybranými způsoby.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pozor na žárlivost a podezřívavost v partnerských a mileneckých vztazích. Mohli byste svoji lásku ošklivě ranit. Luna varuje před důsledky nesplněných slibů a závazků. Ozve se osoba, na kterou jste už skoro zapomněli.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Příbuzní nebo přátelé se rozdělí na dva rozvášněné tábory, a tak se dají předpokládat hodně bouřlivé, nekončící spory. Jupiter předpovídá, že váš hlas stejně o ničem nerozhodne, takže bude jistější držet se stranou. Můžete se i skvěle bavit. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Někdo ve vaší blízkosti se chystá udělat krok, od kterého byste ho měli odvrátit. Určitě nechcete, aby vás někdo postavil před hotovou a skoro s jistotou nepříjemnou věc. Neztrácejte čas flirtováním se zadanou osobou. Přinese vám to jen starosti.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Konstelace Venuše s Neptunem nabízejí pár slibných příležitostí. Stačí natáhnout ruku a po jedné z nich sáhnout. Zbavte se malomyslnosti a uvidíte. Jste-li momentálně sami, můžete se seznámit s milou, i když nijak atraktivní osobou.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Je před vámi konflikt s nesympatickou osobou. Nemělo by vás to moc překvapit. Půjde o někoho, s kým si stejně nerozumíte. Stačí jiskřička a je oheň na střeše. Nelze vyloučit ani narušení vztahů se sousedy a příbuznými.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám