Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 29. listopadu 2014

Novinky, sojka

To, že láska je všechno, je všechno, co o ní víme

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Naprostou hloupostí jsou bližší kontakty s lidmi, o jejichž poctivosti nejste stoprocentně přesvědčení. Nelze očekávat zásadní změny, ale jste bystrým pozorovatelem a neunikne vám, že se všechno točí kolem kontaktů s určitými osobami.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Hloupé chybě zabráníte díky odolnosti vůči vibracím Saturnu. Pozor na osobu, která má zálusk na vaše místo či postavení. Nebojte se ostrých diskusí, v kritické chvíli se vám podaří najít kompromis, který všechny usmíří.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Merkur s Jupiterem nabádají k hlubšímu pohledu na chování přátel a známých. Nelze vyloučit, že dojdete k smutnému závěru, že bude lepší se s některými rozejít. Přátelům uděláte radost tím, že je necháte nenápadně vyhrát.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Se žádostí o pomoc přijde někdo, kdo se k vám v nouzi největší obrátil zády. Nebudete si na nic hrát a odkážete ho do patřičných mezí. Nápad získat sympatie šéfů a odpovědnější místo, může vyjít. Postavení planet vypadá nadějně.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

S podivným nápadem nebo hloupou výtkou přijde vzdálený příbuzný. Nebudete mít daleko k silnému, emocionálnímu výbuchu, ale nakonec se ovládnete a s přemáháním ho vyslechnete. Před jízdou kontrolujte stav pneumatik.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nebudou k vám všichni stejně upřímní, ale proto se nesmíte bát riskovat. Uran s Merkurem vás zabezpečují ze všech stran. Nemusíte se ničeho obávat. Pozor, partner vám dokáže, že všechno vidí a všechno slyší. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Planety vám přejí, máte šanci dát svým mlhavým plánům a snům konkrétní podobu. Nebude vám chybět sebevědomí a energie. Důležité je, že chcete změnit také sami sebe. Těžké pro vás bude vyrovnat se s nepřejícností některých lidí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Luna s Venuší nabízejí šanci definitivně získat srdce obdivovaného idolu, případně prohloubit současný citový vztah. Včas spolknete nevhodné slovo, potlačíte nutkání k podezřelému gestu a partnerovi uděláte pomyšlení.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Těžké zkoušce vás vystaví lhostejný Neptun. Nechcete-li vypadat jako slaboši, je nutné důsledně trvat na tom, co jste řekli a udělali v minulých dnech. Ústupky nepřicházejí v úvahu. Falešnému obvinění z neústupnosti se můžete vysmát.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pod vlivem náhlého impulsu se vypravíte na obchůzku obchodních domů a supermarketů. Máte-li večer namířeno do společnosti, určitě vás napadne udělat něco se svým zevnějškem. Výsledek by měl stát za to.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Budete hlavně odpočívat a bavit se. Rozhodně odmítnete sedět na místě a donutíte blízké, aby s vámi vyrazili do přírody nebo za kulturou. Chuť si zasportovat a protáhnout tělo, berte jako jasnou známku toho, že vám docházejí síly.  

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Potkáte zajímavé lidi, se kterými se brzy spřátelíte. Kontakty vám usnadňují Uran s Jupiterem, intuitivně vždy udeříte na správnou strunu. Platí to i v případě osob opačného pohlaví, ale s flirtováním to bude slabší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám