Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 26. srpna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Talent člověka má svá roční období jako květiny a plody

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Při získávání sympatií nového idolu musíte vyvinout úsilí mnohem větší než dosud. Pro své blízké připravíte program, na který budou ještě pár dní rádi vzpomínat. Velice chladně přijmete pochlebování někoho, o koho vůbec nestojíte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pozvání na odpolední grilování se sousedy nebo s přáteli se nehodí odmítnout. Navíc se zda, že se vám tam bude líbit. Je to příležitost pohovořit si o věcech, které vás nebo je trápí. Jen je třeba vědět, kdy odejít.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Berte větší ohledy na přání vašich starších i malých dětí. Jejich představa víkendu nemusí být špatná. Hlavně nesmíte být příliš úzkoprsí nebo líní. Važte si toho, že chtějí prožít zajímavé a pestré chvíle právě s vámi.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Případné strádání vám vynahradí úspěchy u opačného pohlaví. Jste-li sami, dlouho nebudete. Objevíte typ přesně podle svých představ a co je zvláště důležité, mimořádně vstřícný. Zdá se, že jsou před vámi nadějné dny.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ve společnosti to nepřehánějte s alkoholem. Postavení Marsu s Neptunem vytváří nebezpečné situace. Radost vám udělá flirtování osoby, kolem které už delší dobu nesměle kroužíte. Smutné je, že nemusí být zrovna upřímná.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zklame vás známý, na kterého jste spoléhali. Přes všechny dřívější řeči a sliby se k vaší prosbě o pomoc postaví dost chladně. Nemá cenu se tím dlouho trápit. Určitě se vám to nestane poprvé a bohužel ani naposledy.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Potíž může být v tom, že ovlivnění konstelací Venuše s Lunou vám bude bližší svět snů a fantazie než všední realita. Při setkání s příbuznými a se sousedy dávejte pozor, aby normální výměna názorů nepřerostla v zbytečnou hádku

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

K radosti rodiny se budete věnovat převážně aktivnímu odpočinku. Pozvolna se vám vrátí ztracené síly a zvedne se vám psychická kondice. Poznáte to nejen při sportu a aktivních hrách, ale i při řešení některých aktuálních potíží.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dráha Saturnu může svádět slabší povahy k nereálným spekulacím. Východisko z krize vyplyne z rozhovoru se starším příbuzným nebo známým. Konečně vám dojde, že jejich životní zkušenosti nejsou k zahození.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

S řešením potíží v milostném vztahu vám pomůže náhoda. Pozitivní roli sehraje síla Luny. Půjdete do sebe a přestanete trvat na představě, která se partnerovi právem nelíbí. Během několika dní zase budete jako dvě hrdličky.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V příbuzenstvu dojde k události, která si vyžádá častější kontakt s mladší blízkou osobou. Nelze vyloučit, že přes veškerou opatrnost uděláte v kritické situaci nevhodný krok. Jsou dny, kdy není od věci dát na předtuchu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Soustavně sledujte mladší potomky, stačí hloupá náhoda a udělají na návštěvě nebo v obchodě nějakou, třeba i malou škodu. Budete se muset vypořádat s pomluvou, kterou je nutné okamžitě rázně odrazit a vyvrátit.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám