Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 23. září 2017

Novinky, sojka

Vady svých lásek vidíme až po vystřízlivění

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Citlivý přístup vyžadují dospívající děti. Větší pochopení pro jejich rozmary jim umožní rychle najít správnou cestu. Později vaši vstřícnost náležitě ocení. Potřebujete změnu. Možná ani ne tak novou lásku, jako spíše nové hobby.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Bude-li vás někdo žádat o naléhavou schůzku, neodpovídejte hned. Je nad slunce jasné, že od vás něco naléhavě potřebuje. Nemáte-li po ruce věrohodnou výmluvu, proč to či ono nemůžete udělat, raději se zapřete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nepřehánějte to s otevřeností. Nemusíte každému říkat na potkání, co si o něm a jeho chování myslíte. Spoustě lidí by se to nelíbilo, a snadno byste ztratili několik známých a přátel. Hodně zlé krve by to nadělalo také v příbuzenstvu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Hledáte-li novou lásku, mohli byste ji najít někde na cestách, nejspíše v místě, kde se ocitnete poprvé.  Zpočátku se však musíte držet hodně zpátky. Zapomeňte na drahé nákupy. Peníze budete potřebovat na důležitější věci.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Přátelé si na vás vzpomenou s pozváním na atraktivní akci. Využijete toho jak k zábavě, tak navázání užitečných kontaktů. Neprovokujte sousedy, známé pruďasy. Atmosféru v rodině pozitivně ovlivní návštěva, která přijde se štědrým darem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neuškodí, budete-li pozorněji sledovat, co se děje kolem vás. Nejde o strkání nosu do cizích záležitostí, ale sledování opravdu vážných událostí. Postavení Saturnu s Marsem varuje, že vás mohou postihnout jejich negativní důsledky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nechte děti víc spolurozhodovat o chodu vaší domácnosti. Stoupne jim sebevědomí a hned budou ochotnější a vstřícnější. Se smutnou zprávou přijde známý. Zřejmě půjde o podivný osud někoho, s kým vás pojí nejeden zážitek.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dost vás vyčerpají nezbytné práce na zahradě a na chalupě. Představa, že budete se vším hned hotovi je přehnaně optimistická. Dlouho do noci budete s rodinou diskutovat o novince, kterou se dozvíte někdy odpoledne.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ve společnosti se nenechte zaskočit hádkou hostů, které pořádně neznáte. Hleďte do skleničky nebo do talíře a důsledně mlčte. Mohou se dít věci, od kterých je lepší udržet si odstup. Domů jděte pěšky, procházka vám pročistí hlavu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Šokujete někoho, o kom si myslíte, že ho dobře znáte. Než cokoli řeknete, zvažte každé slovo a gesto. Nebylo by hezké ublížit někomu, kdo jen náhodou šlápnul vedle. Partner vám vyčte neplnění nedávného předsevzetí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

S nápadem, který vyvolá bouřlivou diskusi a nelibost partnera, přijde starší potomek. Budou-li trvat každý na svém, čekají vás horké chvíle. Neoddalujte odchod ze společenské akce. V nočních hodinách vás může potkat nepříjemnost.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Na návštěvě u příbuzných můžete narazit na někoho, koho nemáte příliš v lásce. Nebylo by moudré dát to jakkoli najevo. Velice by se jich to dotklo. Odměnou vám bude uznání jak partnera, tak příjemných hostitelů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám