Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 22. listopadu 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo v sobotu pláče, ten v neděli skáče

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Těžko se dohodnete s někým, kdo o všem pochybuje a neumí říci jasné ano či ne. Místo zbytečného nervování je lepší se s ním vůbec nebavit. Příjemných lidí, se kterými vyjdete po dobrém, je ve vašem okolí mnohem víc.   

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete-li někomu pomáhat, nedávejte demonstrativně najevo, že se obětujete. Taková pomoc by každému brzy zhořkla a nejeden člověk se jí raději vzdá. Nenaleťte lichotníkovi, kterému jde jen o nezávazné milostné hrátky.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Ke svému okolí a zejména partnerovi budete velmi kritičtí, ale jak se nakonec ukáže, vašemu vztahu to jen prospěje. Společnými silami se vypořádáte s příbuznými či se sousedy, kteří lačně pokukují po části vašeho majetku.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vaše tělo i duše potřebují především klid. Vyhněte se hlučné společnosti a dohodněte se s rodinou, že vám dopřeje určitý čas na vaše záliby a koníčky. Také řízení vozu předejte pro jistotu někomu jinému. Prostě si jen užívejte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jakmile vás někdo naštve nebo udělá něco, co se vám nemůže líbit, okamžitě mu vyčiníte. Nejste v náladě, že byste přehlíželi nedostatky v chování jak vašich blízkých, tak cizích lidí. Jejich ostrá reakce vás spíše pobaví.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Fakt, že nemáte náladu anebo se špatné cítíte, neznamená, že byste museli měnit plány. Nehledejte výmluvy, proč to či ono odložit na další, vhodnější den. Nenuťte své blízké čekat na něco, co jste jim svatosvatě slíbili. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Konflikt s cizí osobou byste mohli mít při návštěvě nějaké větší akce. Potěší vás jednání člověka, kterému jste moc nevěřili. Možná si dal určité předsevzetí, ale moc na to nespoléhejte. Zatím ho jen pozorně sledujte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Potkáte někoho se stejnými zálibami. Nejde o náhodu, ale o příležitost navázat přínosný vztah. Doslechnete se, že o vás kolují podivné řeči mezi sousedy. Pořádně vás to dopálí a neustanete, dokud nenajdete jejich původce.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Poněkud dusnou domácí atmosféru lze rozptýlit jen vstřícným a laskavým chováním. Jednou přelétne přes nos něco vám, jindy partnerovi. Zkuste zůstat nad věcí, vyplatí se vám to. Zázrak udělá společná návštěva obchodního centra nebo vinárničky.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Mohou vás sužovat jisté zdravotní problémy, vyplývající z horší fyzické kondice. Nepřeceňte proto síly a nepouštějte se do fyzicky namáhavé práce. Skvěle se odreagujete v přírodě, při sportovním zápolení nebo při hře s dětmi.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V poněkud melancholické náladě se svěříte partnerovi, přátelům nebo příbuzným s tím, co vás už dlouho trápí. Možná je to zaskočí, ale určitě udělají všechno pro to, aby vám pomohli zbavit se všech starostí a nočních můr.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Může dojít k zajímavým setkáním. Nedivte se, kdyby vás někdo nečekaně navštívil, nebo jste někoho potkali na procházce. V úvahu přichází rovněž milý telefonát a radostná zpráva. Ocitnete-li se v noci v cizím prostředí, neodmítejte doprovod.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám