Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 18. listopadu 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Papír je vždy trpělivý, ale ani zdaleka ne všichni čtenáři

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Plánovanou návštěvu přátel nebo příbuzných bude třeba o hodinku, dvě odložit. Vyvstanou problémy, se kterými jste nemohli předem počítat. Nemá smysl propadat panice, neexistuje nic, co byste s dnešní kondicí nezvládli.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pokud se chystáte na nějakou společenskou akci, musíte nejen dobře vypadat, ale i se dobře cítit. Existují skvělé předpoklady k tomu, abyste se předvedli v nejlepším světle. Skoro jistě najdete nové zajímavé přátele.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Mohl by vás zaskočit zachmuřený, otrávený obličej souseda. Určitě se na něho nesmíte mračit. Brzy vám dojde, že ho něco trápí, a jak naznačuje dráha Saturnu, mohli byste mu podat pomocnou ruku. Zpočátku zrovna sdílný nebude. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Na dlouhé fyzicky namáhavé výlety to nebude, nejste v ideální formě. Rozhodně to však neznamená, že zůstanete sedět doma u televize nebo na gauči. Ostatně vám to nedovolí ani partner a děti, lačnící po napínavých zážitcích.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Trochu bouřlivější diskuzi budete mít s dospívajícími dětmi, které se chystají vyrazit si s kamarády, které zrovna nemusíte. Planety radí nezvyšovat hlas a hlavně neudílet knížecí rady. Zdá se, že máte velké oči. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Jako natahováni na skřipec si budete připadat u známých, které přijdete požádat o nějakou pomoc nebo půjčku. Jejich jednání bude postrádat jak takt, tak potřebný nadhled. Nebylo by divu, kdybyste odešli bez rozloučení.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pokud půjdete k příbuzným, nesmíte se zpozdit. Mají pro vás připraveno bohaté pohoštění, stůl se bude prohýbat pod vybranými lahůdkami. Nutno dodat, že za to od vás něco očekávají. Tohle něco se vám však nebude líbit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neodkládejte potřebné opravy a úpravy bytu nebo chalupy. Konstelace Merkuru s Neptunem znásobí vaši šikovnost a bez problémů a včas dokončíte všechno, co jste si předsevzali. Partner vás bude s obdivem vychvalovat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nevyhýbejte se setkání s lidmi, na kterých vám něco vadí. Uran slibuje nemalé překvapení. Tím největším je fakt, že jejich negativní vlastnosti či postoje jsou minulostí. Berte to jako signál k nastartování nových vztahů.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

I věci, které se vám nelíbí, je nutné brát z lepší stránky. Potřebujete více optimismu a víry v pozitivní změny. Podmínkou je, že se na nich budete aktivně podílet. Zamilované zaskočí nečekané zjevení se nebezpečného rivala.  

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neodmítejte šmahem nápady svých dětí. Abyste se později nedivili, že měli pravdu a uteklo vám něco, co by udělalo radost nejen jim, ale i vám a partnerovi. Neodmítejte pozvání do společnosti, doma byste se jen a jen nudili.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Venuše radí zamilovaným vymyslet na dnešek opravdu zajímavý, originální program.  Partnerovi tím uděláte velkou radost. Potřebuje vědět, že vám na něm záleží a společně prožité chvíle vám přinášejí radost a štěstí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám