Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 17. prosince 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo rychle mluví, odpovídá chybně

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Manévry kolem vánočních příprav naberou na obrátkách. Každá ruka se hodí, neodmítejte ani příbuzné, které jinak nemusíte. I tak se na chvíli nezastavíte, Večer budete padat únavou, spánek ne a ne se dostavit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zábavy si moc neužijete, kdybyste chtěli sebevíc. Padat na vás budou jedna povinnost za druhou. Není jisté, jestli jejich tíhu unesete. Mohli byste být protivní na lidi kolem vás, včetně rodiny. Musíte se rychle vzpamatovat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Bude těžké zabránit návštěvě neodbytných příbuzných. Mají pocit, že si bez nich neporadíte, nebo něco uděláte špatně. Ani jim nedojde, že by vás mohli nechtěně nějak urazit. Stejně tak neodporujte svojí lásce. Bude neskutečně tvrdohlavá.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dokud nedosáhnete svého, nepolevíte, i kdybyste měli padat únavou. Možná by vám prospěl odpočinek, nejlépe delší procházka. Nezapomínejte na to, že zdraví máte jen jedno. Navíc musíte po víkendu zase do práce. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nedělejte z předvánočního úklidu revoluci. Opusťte myšlenku na malování, drátkování parket a podobně. Mnohem důležitější je vaše duševní pohoda a rovnováha. Velkou oporou je dnes pro vás milující partner.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vyhněte se rozhovorům na ožehavá témata. Zbytečně naštvete někoho, koho máte rádi. Milým zpestřením dne by byla návštěva kina, divadla nebo posezení s kamarády. Potřebujete přijít na jiné, veselejší myšlenky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zbavte se myšlenky na nějaké radikální hubnutí. Vánoční svátky jsou za dveřmi a ty vám kila neuberou. Pár týdnů s tím klidně počkejte. Zabrat vám dá běhání po obchodech. Okolní ruch a všudypřítomná nervozita vám na náladě nepřidají.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nepřenášejte napětí z práce domů, ani naopak. Nehledejte problémy tam, kde nejsou. Dívejte se svět reálně a klidně pokračujte v tom, co jste si naplánovali. Postavení Jupiteru s Marsem je zárukou, že vás nic nezaskočí a nikdo neohrožuje.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Přestaňte váhat a přešlapovat na místě. Partner a děti od vás očekávají rozhodnost a jasné pokyny. Společným úsilím urychlíte přípravy na Vánoce, a ještě vám zbude čas na společnou zábavu. Přivítá to celá rodina.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zvýšená fyzická námaha vám zlepší náladu a upevní sebevědomí. Rádi se přesvědčíte, že všechno to pečení, vaření a úklid byly opravdu k něčemu. Zamilovaní by si měli udělat čas na svoji lásku. Nesmí mít pocit, že ji zanedbáváte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pusťte z hlavy strašidelné představy o tom, kolik práce vás ještě čeká a uklidněte se bilancí toho, co všechno jste stihli dokončit. Můžete být na sebe pyšní. Vyhýbejte se místům, kde řádí chřipka. Určitě byste nechtěli ulehnout.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Máte plné právo těšit se z dosažených úspěchů a také se za ně nějak odměnit. Blízkým dovolte, aby dnešek strávili podle svých představ. Aura Uranu vás přiměje pustit se do něčeho, co jste dosud považovali za zbytečné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám