Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 15. března 2014

Novinky, sojka

Každá sklenka vína a každý kousek masa jsou předurčeny z dřívějška

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Hrozícím sporům předejdete s humorem a obratnými lichotkami. Práce vyžadující najmutí řemeslníků se mohou zastavit kvůli jejich nepřiměřeným finančním požadavkům. Nebylo by divu, kdybyste ztratili nervy a rázně je vypoklonkovali.   

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete plní elánu a chrlit skvělé nápady. S nezvyklou vervou se pustíte do organizování programu pro rodinu a přátele. Partner a děti budou u vytržení, v něco takového již téměř nedoufali. Jisté je, že se pořádně vytáhnete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dojde k pokusu udělat z vás posla špatných zpráv. Braňte se, seč vám síly stačí. Namočíte se do konfliktu, který nebude brát konce. Příbuzní si myslí, že žijete nad svoje možnosti. Je třeba je rychle vyvést z omylu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Můžete ledacos udělat pro uskutečnění jedné své odvážné představy. Přátelé a známí o vás začínají pochybovat. Rozhodně si odpusťte ironické poznámky na jejich adresu. Mluvit by za vás měly smělé a originální činy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V případě, že si s něčím nebudete vědět rady, postavte vše na jednu kartu. Kupodivu vám to bude celý den vycházet. Nutno dodat, že půjde většinou o normální, každodenní problémy. Navíc se můžete spolehnout na přátele a příbuzné.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zvažte, je-li nutné bránit dětem, aby se zařídili podle svých představ. Možná jim nebude vadit, když se budete podílet na jejich realizaci. Jenom je třeba potlačit intenzivní nutkání komentovat každý jejich krok. Stoupnete u nich v ceně.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nebudete-li dostatečně opatrní, rozkutálí se vám o víkendu úspory. Do těžké situace vás dostane zlomyslný známý, který vašim známým nebo přátelům donese, co jste o nich řekli v slabé chvilce. Připravte si přijatelné vysvětlení.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nemůžete si dovolit ignorovat společenské konvence. I na soukromých oslavách a večírcích budou lidé, na kterých by vám mělo záležet. Nestěžujte si, že vám nikdo nerozumí a nemá vás rád. Není to vůbec žádná pravda.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pohyb Marsu přináší ostrou konfrontaci s někým, komu je těžké cokoli vysvětlovat. Nervy na uzdě dlouho neudržíte. Budete se mračit jako čert a nakonec stejně zvýšíte hlas. Moc to sice nepomůže, ale zato si ulevíte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ovlivní vás někdo, koho byste za jiných okolností neposlechli. Přestanete obdivně vzhlížet k někomu, kdo zklame vaši důvěru. Při pobytu v přírodě a sportování nepřeceňujte síly. Nevěřte tomu, že jste v nejlepší formě.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Poslechnete partnera a vystoupíte v roli prostředníka ve sporu blízkých příbuzných. Vaše mise bude úspěšná, do večera budou všichni jako beránci. Vyhovíte starším dětem a povolíte jim samostatný výlet nebo jinou podobnou aktivitu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nikdo vás nemůže nutit, abyste přátele a známé podporovali za každou cenu. Luna varuje, že se zapletete do nekončícího konfliktu. Sport je hezká věc, ale nic se nemá přehánět, zvláště jste-li pouhými amatéry.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám