Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 13. ledna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Špatný člověk se nikdy nepozná podle jeho mravů

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vlídným jednáním si získáte důvěru dětí, které se vám svěří se svými novými plány. Nemusíte jimi být nadšeni, ale uděláte jen dobře, když na sobě nedáte nic znát. Při jízdě vozem zpomalte před nepřehlednými zatáčkami.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nepřehánějte to s vyzdvihováním maličkostí a nedůležitých věcí. Chybí vám dnes tolerance a snadno se pustíte do zbytečných sporů. Zkouškou rozvahy bude rozhovor s příbuznými, kteří zase začnou o práci a penězích.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Tak rychle jako dnes, jste peníze dlouho neutratili. Chcete-li se tomuto pochybnému rekordu vyhnout, nesmíte mít u sebe větší hotovost. Nápad podívat se po obchodech, by bylo prozíravější odložit na klidnější den.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

To, co vás ještě nedávno pořádně štvalo, se vám náhle začne zdát docela zábavné či neškodné. Přivítají to zejména vaše děti a někteří známí. Budou to, asi právem, považovat za vaši velkou proměnu k lepšímu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pokud se snad na někoho chystáte, že si s ním promluvíte pěkně od plic, tak na to rychle zapomeňte. Planety varují před výbuchy hněvu a zlobou. Mnohem více dosáhnete prostřednictvím lichotek a jemných náznaků.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Je naprosto nesmyslné chtít se zalíbit všem. To se vám nepovede a ani byste o to asi nestáli. Buďte sami sebou, jen tak se budete cítit a chovat normálně. Obdržíte důkaz, že i slabost může být velkou silou. Nemusíte se hned rozhánět lokty.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nesnažte se bránit předem ztracené pozice. Klidně udělejte krok zpátky, neuplyne zase tolik času a dobudete je zpátky. Dnešní neúspěch je skutečně jen přechodnou záležitostí. Váš smysl pro realitu posiluje Merkur.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Bude-li vás někdo zvát do kina či do divadla, zjistěte si, na co byste měli jít. Může se totiž klidně stát, že se budete ukrutně nudit. Máte-li na práci něco důležitého, neberte telefony, budou vás jen rozptylovat a zdržovat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Budete nároční v lásce, zatoužíte po nových dojmech a prožitcích. Pokud jste se s partnerem poznali teprve nedávno, nelze vyloučit, že budete zklamáni jeho naprostým nedostatkem fantazie. Záhy z toho vyvodíte důsledky. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ve vašem partnerském svazku dojde k oživení citových vztahů. Vliv planet a okolního prostředí s vámi bude dělat divy, bez ohledu na věk. Uchvátit vás mohou rovněž krásná, zasněžená lesní zátiší nebo nějaká kniha či hudba. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Venuše s Uranem slibují mnohá překvapení, naštěstí většinou příjemná. Neshody by mohl vyvolat váš věčně nespokojený příbuzný. Zachováte však chladnou hlavu a víkend si pokazit nedáte. S rozpaky zjistíte, že blízká osoba si bez vaší pomoci neporadí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pokud máte pocit, že jste si dosud užívali životních radostí jen po malých lžičkách, můžete si na odpoledne nachystat velkou naběračku. Známí, o kterých jste si mysleli, že na vás zapomněli, se ohlásí se skvělou novinkou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám