Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 11. listopadu 2017

Novinky, sojka

Koktavý rád mluví a kulhavý běhá

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Planety doporučují pobyt na venkově, nebo alespoň výlet a návštěvu příbuzných, které máte rádi. Jen s velkými rozpaky a váháním přijmete na vědomí jistou podivnou informaci. Správně usoudíte, že jde o fámu a zdržíte se zbrklých kroků.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ochotně pomůžete vyřídit nelehkou záležitost příteli nebo příbuznému. Výrazně si vylepšíte pověst a získáte si sympatie v širém okolí. Nekritický obdiv k novému objevu by vám mohl natolik poplést hlavu, že začnete dělat hlouposti.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Trochu vás rozhodí, ale i potěší starší děti, které vás porazí v jakémkoli sportovním klání nebo v deskových hrách. Mnohem důležitější a pro budoucnost zásadní je, že budete větší část dne jako rodina spolu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jako vyměnění budou příbuzní, kteří by rádi, abyste je navštívili. Rádi zapomenete na drobné neshody a zřejmě se k nim vypravíte. Ocení to celá rodina. Na neznámých místech pozor, abyste se neztratili. Museli byste čelit problémům.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Důsledně se vyhýbejte povzbuzujícím prostředkům, včetně kávy a alkoholu. Nepřehánějte to ani s užíváním léků.  Vyjeďte do přírody, na delší výlet a obklopte se veselými lidmi. Potřebujete se často a hodně smát.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Rodinná diskuze se bude točit kolem otázek, na které jste partnerovi nedokázali odpovědět dříve. Musíte se podívat pravdě do očí. Ani by to nemuselo bolet. Máte dost rozumu a fantazie na to, abyste dali všechno do pořádku.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Partner a děti vás postaví před nelehkou volbu. Nakonec asi prosadí svou, ale nemáte čeho litovat, bude to dobré i pro vás. Hlavu vám zamotají výdaje spojené s nějakou cestou.  V stálém partnerském svazku se všímejte toho, co vás spojuje.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pokud jde o vaše city, musíte si definitivně ujasnit, o co vám vlastně opravdu jde. Osoba, kterou jste nedávno poznali, vám přestává věřit.  Nebudete-li dostatečně otevření a aktivní, rychle se s vámi bez výčitek rozejde. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Luna s Jupiterem se usmějí na rozvedené a opuštěné.  Setkáte se s někým, s kým byste si skvěle rozuměli. V žádném případě se to nemusí stát jen na nějaké oslavě nebo večírku, ale třeba i v sousední ulici.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ve společnosti lidí, které moc neznáte, hlídejte partnera, aby neudělal nepředloženost. Nebudete mít moc času ani náladu někomu pomáhat. Počítejte s tím, že vám to později ještě vyčte. Při jízdě autem si zapínejte pásy.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nepřehánějte to s úklidem a dalšími domácími pracemi. Potřebujete být na čerstvém vzduchu a sportovat. V případě rodinného sporu jen poslouchejte a nemluvte. Partner se vypovídá a všechno se vrátí do normálních kolejí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pozitivně zareagujete na pozvání příbuzných. Pravda, partner vám přitom trochu pomůže, ale bylo na čase prokázat dobrou vůli. S dospívající dětmi nehovořte spatra a nesnažte se jim diktovat, kde a s kým mohou trávit víkend.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám