Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 10. října 2015

Novinky, sojka

Nejsilnějším prostředkem proti stárnutí je láska

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nic přehnaně neplánujte. Jen tak se vyhnete sporům s nedochvilným partnerem, neposednými dětmi a nespolehlivými přáteli. Nemáte velkou šanci, že vám všechny plány vyjdou. Kvůli vlastnímu klidu bude lepší se s tím smířit předem.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ve společnosti se vyhněte kritickým úvahám na adresu některých lidí. Pohyb Jupiteru s sebou nese hrozbu, že narazíte na jejich přátele a bude oheň na střeše. Zabloudit můžete na turistickém výletu v neznámém terénu. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nedramatizujte spor s příbuznými. Ničeho nedosáhnete, stejně budou trvat na svém. Dokud po vás nechtějí peníze, ať si říkají a dělají, co chtějí. Máte-li novou známost, počítejte s tím, že to ve vašich vztazích lehce zaskřípe.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pozor na sklon k agresivitě a neústupnost v případě maličkostí. Mnohem více dosáhnete pomocí úsměvu a milých slovíček. Máte-li v plánu věnovat se sportu, neusilujte o bláznivé rekordy a vítězství. Vaši soupeři budou nesmlouvaví.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Během jízdy veřejnou dopravou, poznáte někoho, s kým se už brzy setkáte znovu. Buďte proto vstřícní a přátelští. Nelze vyloučit, že si porozumíte a přelétne mezi vámi jiskra. Nepijte ledové nápoje, hrozí vám nevolnost.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nálada v rodině přispěje k přijetí odkládaného rozhodnutí. Nelze vyloučit, že z toho budete mít špatné spaní. Na obzoru je přerušení vztahů s někým, kdo vás opakovaně zklame. Mohlo by jít o poměrně blízkou osobou.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Díky pozitivním vlnám Uranu vycítíte okolní napětí provázející blížící se změny. Přestanete se nervovat a ztrácet čas planým přemítáním, co vlastně bude. Vyvést z rovnováhy vás může nová známost dospívajících potomků.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zbytečně dramatický může být návrat z víkendu. Před odjezdem si pozorně zkontrolujte, jestli vám něco či dokonce někdo nechybí. Nezapomeňte nahlédnout do kufru a pod kapotu vozu. Bude se vám cestovat klidněji a bezpečně.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Intuitivně se vyhnete situaci, kdybyste za malou radost zaplatili přehnanou cenu. Luna doporučuje více diplomacie ve vztazích s příbuznými. Jak známo, ty si nevybíráme. Ochotně kývnete přátelům zvoucím vás na malé posezení.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nepřehánějte to s fyzickým nasazením. Pěšky nebo na kole, respektujte své možnosti a podle toho si vytyčte trasu plánovaného výletu. Pouhá snaha a pevná vůle často nestačí. Určitě se nechcete před někým shodit nebo snad zhroutit.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Měli byste být hodně venku a věnovat se svým zálibám. Potřebujete načerpat spoustu nové energie.

Pozor na snahu urychlit něco, co se potřebuje běžet vlastním tempem. Musíte být trpěliví, jinak si zbytečně uškodíte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neptun s Marsem předpovídají, že dnes už máte dost pevnou vůli na to, abyste dokázali, co jste si předsevzali. Vaše váhavost je ta tam, budete vystupovat rozhodně a důsledně. Dokážete jasně určit, co je a co není v danou chvíli podstatné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám