Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 9. června 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani kdyby se lidem splnila všechna přání, nebude jim lépe

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Závěr důležitého dnešního jednání je na vážkách. Pokud chcete uspět, musíte si být jistí podporou alespoň jednoho člověka s rozhodující pravomocí. Spoustu starostí vám způsobí rozmary vrtošivého příbuzného. Nemá smysl se s ním mazlit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Možnost předvést se v dobrém světle, nabízí technickým typům Neptun. Rozmrzelost u vás vyvolá jednání blízké osoby. Nedá se říci, že by vás rovnou zklamala, ale několik dní to bude mezi vámi jiskřit. Na místě je větší vstřícnost.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Čeká vás boj o uvolněné, dobře placené místo. Nejste však jediní, kdo o ně bude usilovat. Merkur doporučuje vést důležitá jednání spíše někdy dopoledne.  Je rovněž nejvyšší čas pohovořit si na rovinu s dospívajícími ratolestmi.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Na vyřešení čeká pár problémů. Přestože se nebezpečně hromadí, tak jste je odsouvali na vedlejší kolej. Dnes je vyřídíte rychle, bez zbytečných průtahů. Nějaký nespokojenec by sice mohl protestovat, ale spokojených bude víc.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Neohrnujte nos nad nabídkami, které se vám nezdají. Mohlo by se stát, že příště nedostanete žádnou. Berte všechno a časem, až se uvidí, o co jde, si všechno přeberete. Nechtějte od partnera, aby skákal, jak pískáte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Budete-li dostatečně pozorní, neuteče vám příležitost vylepšit si postavení ve firmě. Stačí, v pravou chvíli zatleskat šéfovi a zpražit jeho kritiky. Na poslední chvíli se vyhnete poškození svého vozu nebo jiné cenné věci.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nechte se vést Venuší. Nasměruje vás k půvabné osobě opačného pohlaví. Jste-li momentálně sami, můžete jí nabídnout svoji společnost. Jak se zdá, nebyla by proti nové známosti. Při jednání na úřadech nespoléhejte na známé.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

V práci jednejte sebevědomě a důsledně. Jinak vás agresivní kolegové zadupou do země. Neříkejte, že to nejde, nebo že to nedokážete. Když pořádně zapnete, dokážete nemožné. Pevně za vámi stojí Mars s Merkurem.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Bude-li se ve vaší přítomnosti hovořit o penězích, nastražte uši. Mohli byste zalátat nejednu díru v rodinném rozpočtu. Budete-li přičinliví a ochotní riskovat, dokážete znásobit své příjmy. Nadějná bude nabídka známých, chystajících větší podnik.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vyplakat na rameno se vám přijde nešťastný příbuzný nebo kamarád. Pokud nebude chtít půjčit peníze, ochotně ho vyslechnete a dáte mu pár cenných rad. Nehádejte se partnerovými rodiči. Čekal by vás tichý večer.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Díky zvýšenému sebevědomí budete velice úspěšní v slovních přestřelkách a diskuzích všeho druhu. Intuitivně poznáte, kdy a v čem je soupeř slabší. Naprosto chladní byste měli být k pokusu někdejší známosti obnovit vzájemné vztahy.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Všude kolem bude pěkný mumraj. Nedělejte si naděje, že uniknete jeho nepříjemným dopadům. Pozor na zbrklá rozhodnutí a neuvážené nápady přátel a kolegů. Neztrácejte čas s nestydatě drahými řemeslníky.  Najdou se rozumnější.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám