Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 6. dubna 2015

Novinky, sojka

Láska zušlechťuje vše, čemu příroda odmítla krásu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Při velikonočním setkání s příbuznými se bude hodně vzpomínat, na váš vkus možná až příliš. U stolu plného dobrot však přežijete v naprosté pohodě. Půjdete-li do přírody, nezapomeňte si vzít pořádné boty. Potřebujete se rozchodit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Uvolněná atmosféra a sklenka dobrého moku navíc vás mohou vyprovokovat k tomu, že se začnete nevhodně chlubit. Dávejte pozor, abyste nemluvili víc než je zdrávo. Pokazíte si pověst dobrého a taktního společníka.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Měli byste být pružní a netrvat na svých představách. Zbytečná neústupnost se vám vymstí jak v partnerských a příbuzenských vztazích, tak ve větší společnosti. Přitom by stačila jen trocha dobré vůle a všechno bude, jak má být.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Rodina přijde s představami, které je nutné napřed důkladně rozebrat. Nevyhnete se přitom ostřejším výrazům, a tak se dá předpokládat tichý večer, možná dokonce bez večeře. Neuškodí připravit si odpovídající náhradní program.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nudným domácím povinnostem se zřejmě nevyhnete. Budete však s nimi hotovi dvakrát rychleji než obvykle. Snaha vymýšlet si další výmluvy by vedla k hádce s partnerem. Neriskujte nejen zkažený sváteční den, ale i pár těch následujících.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Svého milostného cíle dosáhnete tím, že uspíte pozornost rivalů v lásce. Ve vhodnou chvíli změníte chování a uděláte něco, co od vás nečekají. Chce to jen trochu cynismu a obratnosti, ale s pomocí Venuše to bude spolehlivě fungovat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vydaří se akce, na kterou máte namířeno s přáteli. Přispějete k tomu svým významným dílem. Dopoledne si užijete s dětmi, nadšenými starými zvyky. S partnerem jim připomenete tradice, které kdysi okouzlily i vás.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neodhánějte od svého prahu nečekané návštěvy. Může se objevit někdo, kdo potřebuje slyšet laskavé, milé slovo. Vyhýbejte se společnosti hlupáků a závistivců, o kterých víte, že na všem co uděláte, najdou chybu. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Buďte opatrní při sportu a fyzické práci na chalupě. Nepodceňujte ani únavu způsobenou dlouhým sezením za volantem. Máte-li v plánu vydat se na delší pěší túru, důkladně to proberte s rodinou. Nemůžete o všem rozhodovat sami.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zdaleka se vyhněte dvojicím, které se hádají a hledají spravedlivého soudce. S jistotou se dá říci, že pokud nedáte jednomu z nich zapravdu, nezavděčíte se. Pomůžete napravit řemeslnickou chybu nešikovného známého nebo souseda.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Velmi blízká osoba si postěžuje, že se jí málo všímáte a nezajímají vás její přání. Nemůžete si to nechat líbit a tak se budete chvíli dohadovat. Naštěstí vše skončí smírem. Nebraňte se impulsu k obnovení starého přátelství.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Berte lidi takové, jací jsou. Jinak se vám snadno stane, že vás rozhodí nějaký nevýznamný podivín. Při sportu a práci na zahradě pozor na snaživé jedince. Nevidí, neslyší a mohou vás nejen otrávit, ale třeba i nechtěně zranit.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám