Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 4. září 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nazvěte svůj omyl zkušeností, a jeho tíže hned bude poloviční

Článek

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Pohyb Luny s Marsem napovídá, že vás nemine povinnost vyžadující velké duševní nebo fyzické nasazení. Výsledek bude záviset na vaší dokonalé vnitřní disciplíně a ochotě nenechat rozdělanou žádnou práci

BÝK (21. 4.–20. 5.)

Směle investujte hotovost, skulinky v předpisech vám hrají do ruky. Finanční úspěch, tím milejší, že neočekávaný, vám umožní splnit rodině staré přání. Doma se štěstí nedočkáte. Propásli byste příležitost navázat plodnou známost.

BLÍŽENCI (21. 5.–21. 6.)

Budete-li mířit hodně vysoko, máte smůlu. Pro začátek stačí cíl mnohem skromnější. První, třeba i opatrný pokus o jeho realizaci nemusí být zrovna úspěšný, ale pokud to nevzdáte, máte nadlouho spolehlivě vystaráno.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Nutkání říci šéfovi, co si o něm myslíte, bude příliš silné na to, abyste se dokázali ovládnout. Volte mírná slova. Slibnou šanci dostanou rozvedení a opuštění. Potkají někoho, kdo je probudí z letargie a dodá jim sebevědomí.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Radost uděláte někomu, komu splníte nevyslovené přání. Není ale nutné přehánět to s pracovní aktivitou. Počkejte, až šéf jasně řekne, co vlastně chce. Předejdete tím tomu, že se svojí nevyžádanou iniciativou narazíte.

PANNA (23. 8.–22. 9.)

Mezi lidi by se mohla dostat záležitost, o které nechcete mluvit. Nebude k tomu moc chybět. Mějte oči otevřené a uši nastražené, abyste mohli včas účinně zasáhnout. Začínat v těchto dnech s něčím novým není nejlepší nápad.

VÁHY (23. 9.–23. 10.)

Jistá nepříjemná záležitost se vyjasní k vaší spokojenosti. Snadné to nebude, ale máte velkou výhodu v tom, že správně odhadnete, co platí na jistou důležitou osobu. Slušně se omluvíte z jednání, o kterém tušíte, že k ničemu nepovede.

ŠTÍR (24. 10.–22. 11.)

Vyhnete se spoluodpovědnosti za něco, s čím nesouhlasíte. Potom už všechno půjde snáze. Váš cíl je na dohled. Jupiter naznačuje nutnost postarat se o blízkého člověka. Měli byste s tím počítat a nevymlouvat se na jiné závazky.

STŘELEC (23. 11.–21. 12.)

Záleží jen na vás, zda se nezaleknete vlastních odvážných představ. V práci se vyhněte konfliktům s lidmi, kteří nedovedou ovládat emoce. Nezříkejte se ničeho, co vám právem náleží. Ozvou se příbuzní, mají pro vás překvapení.

KOZOROH (22. 12.–20. 1.)

Dokážete obratně odstranit pár starých otravných restů. Na společenské akci pořádané vaší firmou nebo konkurencí najdete někoho, s kým si skvěle porozumíte. Můžete navázat jak milé přátelství, tak užitečný pracovní kontakt.

VODNÁŘ (21. 1.–20. 2.)

Ve firmě se nedejte mýlit zdánlivým klidem. Něco visí ve vzduchu a je třeba se na to připravit. Věřte si, budete-li se držet při zdi, nemůžete s dravými rivaly nikdy vyhrát. Nápad, který vám vnukne Merkur, má naději na úspěšnou realizaci.

RYBY (21. 2.–20. 3.)

Naivní by byla představa, že na pracovišti převládnou klid a pohoda. Ledacos nasvědčuje tomu, že se schyluje k bouřce a praní špinavého prádla. Více si hleďte svojí lásky. Některé vaše poslední kroky se jí moc nelíbily.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám