Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 28. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někomu Bůh z kvítí kytky váže, jinému je ani neukáže

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Neangažujte se v cizích záležitostech. Dnes to nebude projev sobectví, ale pouhý pud sebezáchovy. V opačném případě přijdou zbytečné potíže kvůli někomu, kdo si to možná ani nezaslouží. Díky náhodě najdete dlouho hledanou věc.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vaši nápaditost a fantazii ocení zejména děti. Sobě i jim dokážete, že jde-li o zábavu, dokážete vždycky vymyslet něco zajímavého. Navíc to ani nemusí být moc drahé. Zamilovaní si domluví schůzku s novým idolem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Planety nedoporučují obracet se s žádostí o radu na známého, který nezná podrobnosti o vašich problémech. Nakonec si poradíte sami. Stačí, když prokážete více sebevědomí a rozhodnosti. Na delší cesty si berete mapu nebo GPS.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Opatrně s nápadem ovlivnit jistého člověka lichotkami. Moc věrohodní nebudete. Energie nemáte na rozdávání. Při sportu, na kole nebo turistickém výletu jen těžko udržíte tempo s ostatními. Měli byste si najít klidnější zábavu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pozor, abyste nebyli jako korouhvička. Než změníte názory a postoje, důkladně se zamyslete, jaký to vyvolá ohlas ve vašem bezprostředním okolí. Život vám zkomplikuje nepořádek a neschopnost najít některé ledabyle uložené věci.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nezadržujte silou někoho, kdo chce odejít. Občas je nutné se s něčím takovým smířit. Chvíle bezradnosti prožijete u trucujícího automobilu, televize či sekačky na trávu. Možná je to signál k odpočinku a zábavě.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Díky inspiraci Neptunu objevíte ideální řešení problému, co s volným dnem. Důsledkem bude zlepšení vaší nálady a výrazné oteplení rodinné atmosféry. Nedovolte, aby vás zcela pohltily práce na zahradě a na chalupě.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Svítá naděje, že i váš partner pochopí, že nic se nemá přehánět. Zřejmě se dostanete do sporu, který vám pomůže lépe pochopit jeden druhého. V tom případě si musíte zcela nezbytně večer někam vyjít, nejlépe hodně daleko od lidí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Jste-li sami, objevíte milého člověka s podobnými názory a životními postoji. Schopnost improvizace si vyzkoušíte při plnění nepříjemné povinnosti. Podaří se vám však umlčet všechny, kdo vám nevěřili a bezohledně vás kritizovali.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Radost vám udělá návštěva známých míst. Určitě se setkáte s někým, na koho si občas vzpomenete. Vadu na kráse bude mít akce odehrávající se v lůně přírody. Možná i z důvodu vaší naprosto špatné volby oblečení.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nežeňte se do společnosti, pokud přesně nevíte, kdo všechno bude mezi hosty. Venuše s Jupiterem  naznačují, že byste se mohli dočkat nemilého překvapení. Neodkládejte nutné opravy a dodělávky. Nebude vám chybět manuální zručnost.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nevymlouvejte se na počasí, únavu a domácí povinnosti a opusťte nudné čtyři stěny svého bytu. Kdekoli vám bude lépe a ještě uděláte něco pro svoje zdraví. Pojedete-li vozem, sledujte dopravní značky. Jen tak vás nic nepřekvapí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám