Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 27. března 2017

Novinky, sojka

Co na tom, že celý dav syčí a píská, jen když ty sám si tleskáš

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Lékař, právník nebo nějaký úředník vám dá naději, že vaše současné potíže brzy skončí. Hlavu vám však pořádně zamotají nápady vaší lásky. Domluva nebude snadná, má svoji hlavu a dobrovolně neustoupí. Chce to malou lest.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Sebekriticky zvažte, do čeho můžete jít, na co vám stačí síly. Postavení Uranu s Merkurem budí oprávněnou nejistotu kolem návratnosti peněz vložených do nejistého podniku. Nenechte děti hrát si s neznámými zvířaty.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Sledujte okolní dění, během dne se ocitnete v kritické situaci, kterou nebude snadné zvládnout. Pečlivě volte, komu zavoláte, koho požádáte o pomoc. Rozesměje vás známý holedbající se neexistujícími úspěchy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nadřízený, se kterým máte neustálé potíže náhle změní chování a začne vám víc naslouchat. Měli byste to ocenit a dát mu jasně najevo, že vás to těší. Kamarády se asi nestanete, ale vyčistí to pracovní atmosféru.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nebývale pozorní budete ke každému, o kom se dovtípíte, že potřebuje pomoc. Přesvědčí se o tom jak vaši přátelé, tak kolegové nebo sousedé. Ochotou svěřit se vám s osobními starostmi vás příjemně zaskočí starší děti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Okolnosti vás přinutí znovu se zabývat záležitostí, na kterou jste se pokusili zapomenout. Vyžaduje to od vás velké sebezapření, psychicky na to nejste zcela připravení. Náladu vám zlepší nový ctitel. Zpočátku si ho držte od těla.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

I kdyby se vám zdálo, že jistý spor se dá vyřešit pomocí humoru, držte se zpátky. Všechno je mnohem vážnější, než se zdá. Určitě si nechcete zbytečně přidělat nepřítele. Jupiter doporučuje používat takt a vyhnout se ostrým výrazům.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pádící Merkur napomáhá vyjasnění komplikovaných vztahů problémů. Jak se zdá, využijete toho k domluvě s hádavými sousedy, nesoudným šéfem nebo se vznětlivými příbuznými. Hodně vám pomůže citlivé vnímání.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pokud se necítíte nejlépe, do ničeho se nehrňte, korigujte ambiciózní plány. Sami sobě byste připravili horké chvíle a každý neúspěšný krok by prohloubil vaše deprese. Je-li to jen trochu možné, běžte se pobavit a rozptýlit s kamarády.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Počítejte s nutností vydat větší obnos. Nemá smysl se tomu bránit. Dříve či později jistou vysokou fakturu zaplatit musíte. Kdyby ne, byly by následky mnohem horší. S novou povinností se vypořádáte až poté, co najdete ochotného pomocníka.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pozlobí vás šéfové. Nešetrně vám připomenou nesplněné povinnosti a možná začnou i vyhrožovat snížením odměn. Otevřeně jim sdělte svůj názor, nesmíte dovolit, aby vám nakládali další a další úkoly. Je naděje, že se zklidní.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Výslednou dohodou s kolegy nebo s obchodními společníky neberte na lehkou váhu. Jakmile jim něco odsouhlasíte, není cesty zpátky. Na hodně dlouho byste ztratili jejich důvěru i respekt, o finančních důsledcích nemluvě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám