Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 23. dubna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Člověk může ztratit rozum více či méně normálním způsobem

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vyhýbejte se hazardním rozhodnutím a nejistým investicím. Spoléhat jen na intuici, by se mohlo ukázat velmi ošidné. Nevěřte na šťastnou náhodu. Dnešní randíčko nezačne zrovna nejlépe, ale s postupem času se to srovná.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nepokoušejte se chytračit. Nikdo vám to nezbaští, naopak ztratíte důvěru osob, na jejichž postoji hodně záleží. Neváhejte přiznat chybu. Neukvapujte se a nepodepisujte žádné důležité papíry bez důkladné kontroly.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Práce vám půjde od ruky jedna radost. Obdržíte uznání, které by vám mohlo přinést menší odměnu. Zdržíte se v práci trochu přesčas. Dostanete pozvání do veselé společnosti. Pozor na ostré nápoje, stačí sklenka a ztratíte zábrany.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Berte všechno, co vám dnes nabídnou. Vybírat si můžete, až bude z čeho. Zatím vám nezbývá, než se držet při zdi a tvářit se nadšeně i nad maličkostmi. Nebudete-li pozorní, utratíte velké peníze za pouhé zmetky.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Obchodní jednání, na které se tak připravujete, žádné výsledky nepřinese. I kdyby nějaké přeci jenom byly, nemohou vás rozhodně uspokojit. Nenápadné pohlazení a hluboký pohled do očí způsobí, že se váš zájem soustředí na jedinou osobu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neslibujte něco, co nemůžete splnit. Pro osobu, která se na vás obrátí, můžete být poslední nadějí a moc byste ji zklamali. V práci i lásce se vám podaří prolomit smůlu. Krok, od kterého vás odrazují, se ukáže jako jediný správný.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Naděje spojované s přáteli se nesplní. Příliš jste přecenili jejich možnosti. Přitom to bylo zbytečné, stačí, když si budete více věřit. Vstřícnost, jakou prokážete ve vztahu ke kolegům, vám zajistí jejich obdiv a uznání.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dnes máte pro strach uděláno, každého, kdo se vám pokusí vyhrožovat nebo vás vydírat, poženete, že mu budou každé dveře úzké. Procházka s milovaným idolem a pozdější posezení u sklenky vína bude skvělou předehrou k splnění vašeho snu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepleťte se do věcí, které se vás bezprostředně netýkají. Stanete se svědkem rozhořčeného sporu, jehož účastnící se budou dovolávat vašeho názoru. Nerozhodnost znásobená chytračením způsobí, že přijdete o slibnou šanci.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zdá se, že budete muset změnit špatné, nepovedené rozhodnutí. Máte příležitost udělat to bez toho, že byste si uškodili. Čím to zdůvodníte, není důležité, hlavně nic neodkládejte. Nelze vyloučit večerní bolesti žaludku a břicha.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pozor, aby se do vašeho nového milostného vztahu nevloudila vypočítavost a touha po majetku.  Postavení Neptunu a Saturnu naznačuje, že ať již z vaší nebo z druhé strany, k tomu jisté předpoklady existují.

Pozor, aby se do vašeho nového milostného vztahu nevloudila vypočítavost a touha po majetku.  Postavení Neptunu a Saturnu naznačuje, že ať již z vaší nebo z druhé strany, k tomu jisté předpoklady existují.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

To, že týden teprve začíná, poznáte podle nárůstu aktivity. Nebudete k zastavení, do čeho se pustíte, to také dokončíte. Neopouštějte své představy. Skutečnost, že se vám dříve něco nepovedlo, není vůbec důležitá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám