Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 21. července 2014

Novinky, sojka

Nedokončená práce ztrácí smysl

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nepříjemnost věští podlehnutí sebemenší slabůstce. Málo platné je třeba držet se zkrátka a vyhýbat se bujaré společnosti. Překážky nejsou dílem nepřízně osudu, ale nutností, kterou je třeba překonat. Při troše dobré vůle se to podaří.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zvýšenou pozornost věnujte finančním otázkám a zdraví. V práci toho mnoho nedokážete, takže nemá smysl tlačit se do popředí. Navíc by to ani nikdo neocenil. Udělejte něco pro sebe, naplánujte si originální večer s partnerem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

V průběhu zdánlivě drobného sporu zjistíte, že k vám přátelé nebyli docela upřímní. Vyvodíte z toho přísné důsledky. Vyhýbejte se osobám, kterým zábava splývá s pitím alkoholu a hlasitou hudbou. Zítřejší ráno by bylo hrozné.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jste připraveni užívat si života, zejména plodů nové lásky. Nebuďte si ale jistí, že vám všechno vyjde. Jako naschvál přináší pohyb Saturnu určité zklamání. Plány vám mohou narušit také vlezlí příbuzní, kterým se zatím úspěšně vyhýbáte. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Opět se nevyhnete nudné a protivné diskusi na téma rodinných financí. Nebylo by divu, kdybyste se urazili a zahalili se mlčením. V práci vás příjemně překvapí kolega ochotný převzít část vašich úkolů.

Omezte konzumaci ostrých nápojů a omáček. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Objeví se nové možnosti a padnou zajímavé návrhy. Také bude často zvonit váš telefon. Nyní jde o to, abyste si všechno důkladně promysleli. Musíte projevit větší aktivitu a rozhodnost. Dnešní šance se nemusí hned tak opakovat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Máte velmi bystré reakce, takže se nemusíte bát žádné diskuse. Jen těžko někdo může argumentovat rychleji než vy, a udržet s vámi tempo. Vážit slova je nutné v milostných vztazích. Partner bude přecitlivělý na ironické poznámky.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zaujme vás zaslechnutý rozhovor kolegů. Nedělejte však ukvapené závěry. Mohli byste někomu ukřivdit nebo se vydat špatnou cestou. Zvláště na dovolené se vyhýbejte náhodným známostem. Mohou mít ošklivé následky. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Váš intelekt je v pohybu, ale v určitých chvílích snadno podlehnete náhlým emocím. Stížnost partnera, že jste přehnaně nároční a přísní, může mít své opodstatnění. V některých věcech je třeba přibrzdit. Je to i ve vašem zájmu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V zaměstnání se před vámi otevřou nové možnosti. Postavení Uranu s Merkurem vám umožní nalézt společný jazyk s nadřízenými. Podmínkou je rozchod s neschopnými kolegy. Půjdete-li se koupat, pak jen v čisté vodě.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Budete podléhat značně rozporným vlivům, takže se nedivte, nebudou-li vám kolegové a rodina občas rozumět. Jakmile se ukázníte a začnete hovořit jasně a srozumitelně, bude všechno v pořádku. Uškodit si můžete agresivitou za volantem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nedejte si namluvit, že se k cíli můžete pohodlně dostat postranními cestičkami.  Nic vám neprojde, za každý špatný krok ponesete následky. Velkým obloukem se vyhýbejte hygienicky závadným místům. Plovárnám i restauracím.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám