Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 8. září 2017

Novinky, sojka

Řvaním nevezmeš, nadávkami nevyprosíš

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Absence šéfa využijete k tomu, že si práci zorganizujete podle svého. Až se vrátí, nestačí se divit, ale víc udělat nemůže. Rýsuje se možnost, že ho vyšoupnete z židle. Téma, kterému se s partnerem vyhýbáte, je třeba vytáhnout na světlo.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zhoršují se podmínky, za kterých můžete dosáhnout důležitého cíle. Bude nutné se podívat po vlivném a chytrém společníkovi. Na spadnutí je cesta, na kterou se vám právem nechce. Jak správně tušíte, nebude k ničemu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na poslední chvíli vám nadělají vrásky nedodělané úkoly a odkládané povinnosti. Spoustu věcí ponecháváte náhodě, a když se nakonec rozhoupete, je pozdě. Někdo by rád dokázal, že nejste ani zdaleka tak dobří, jak se o vás povídá.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Na popud partnera, přesněji řečeno, kvůli jeho vytrvalému odporu, odmítnete účast na nějakém hodně nejistém podniku. Příležitost se prosadit, dostanete někde úplně jinde, než čekáte. Musíte však být v neustále pohotovosti.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Neinvestujte peníze ani elán do podniků a lidí, které pořádně neznáte. Hrozí vám zklamání. Držte se starých známých a kamarádů, i když se jim dá mnohé vytknout, přeci jen vás nepodrazí. Nové tváře poznáte večer u přátel.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Odvážně se pustíte do něčeho, co pro vás ještě nedávno představovalo nepřekonatelný problém. Překvapíte tím nejen partnera, ale i spoustu známých. Vzhledem k příznivé planetární konstelaci, přinese vaše snaha vytoužené ovoce. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Opatrně s investicemi, nepůjčujte nikomu větší částku bez bezpečné záruky. Díky zvýšené aktivitě si upevníte postavení v zaměstnání. Můžete rovněž dostat zajímavou nabídku. Ve společnosti se nemusíte držet v pozadí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nedostatek soustředění v práci se může stát příčinou hloupé chyby. Raději po sobě všechno dvakrát zkontrolujte. Možnost ušetřit vám nabídne známý, který teď dovolené už nepotřebuje drahé sportovní náčiní. Vašim dětem může udělat radost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Oslavíte úspěch, který vám doslova spadne do klína. Nemělo by vás to však svádět k dojmu, že stejně snadno dosáhnete i dalších cílů. Merkur varuje před problémy spojenými s neschopností a vypočítavostí některých kolegů.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Doma si budete muset sednout a popovídat s dospívajícími dětmi. Zvláště jedna jejich představa vám bude tak trochu nahánět hrůzu. Nepříjemné bude rovněž jednání v bance. Nemusí se vám vyplatit rychlé kývnutí na nabídku lepšího místa.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Sejde se několik neodkladných záležitostí a bude nutné zlikvidovat starý rest. Půjde vám ze všeho hlava kolem, nebude s vámi kloudná řeč. Náladu vám spraví zasloužený vyšší příjem. Může jít jak o prémii, tak dar a výhru.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neodbývejte šéfa zdržujícího vás v práci přes čas. Neproděláte na tom. Odměna může mít podobu jak peněžní sumičky, tak přeřazení na zajímavější práci. Začne-li vám okatě nadbíhat nový ctitel, měli byste zachovat nadhled.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám