Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 31. března 2017

Novinky, sojka

Nezapomeň na bolest, když se rána zhojí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nesnažte se získat sympatie nadřízených, zaplatili byste za ně příliš vysokou cenu. Mnohem lépe se budete cítit mimo jejich dohled. Podlehnete tlaku příbuzných a slíbíte jim, že je brzy navštívíte. Uděláte jim radost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Není důvod tlumit ambice. Okolnosti se mění ve váš prospěch. Můžete se spolehnout na podporu konstelace Marsu s Neptunem. Nedejte se odradit nevraživými pohledy některých spolupracovníků nebo společníků.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na konkurenci a nepřátele půjdete od lesa. Promyšleně ze sebe uděláte hlupáka, abyste vzápětí podnikli kroky, které nikdo nedokáže předpovědět. Dá vám to pořádně zabrat. Večer únavou sotva dojdete k lůžku.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Počáteční radost ze setkání s někým, koho znáte z dávné minulosti, se rychle vytratí. Způsobí to jeho vychloubání a pomlouvání lidí, které máte rádi. Moc nemluvte, ale jednejte. Trpělivost vyžaduje reakce na chování vaší lásky.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nápad zajít na úřady a vyřídit své záležitosti osobně není nejlepší. Jsou momenty, kdy je vhodnější pasivita a užitečné vyčkávání. Malé zdržení vás nijak a ničím neohrožuje. Hlídejte své potomky, mají odvážné, ale trochu bláznivé nápady.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Budete-li si něco kupovat, je lepší to předem probrat s partnerem. Nebude v nejlepší náladě a mohl by vás obvinit z utrácení a sobeckého jednání. Zpočátku klidný večer s přáteli by mohla ošklivě narušit hádka dvou namyšlených hlupáků.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Šéf bude nadále protivný a neustále ho budete mít v patách. Uniknout z jeho blízkosti nebude snadné. Šanci vám nabídne jeho slabost pro opačné pohlaví. Na návštěvu se ohlásí mladší příbuzný. Nechce, aby se o tom dozvěděli jeho rodiče.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Příjemný pocit ve vás vyvolá změna chování kolegů nebo příbuzných. Omluví se za své poslední přešlapy a pozvou vás na oběd nebo večeři v lepším podniku. Před koncem pracovní doby vás zaskočí výhodná obchodní nabídka.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dráha Merkuru varuje, že už brzy se vedle vás objeví člověk, který vám chce škodit. Nemůžete proto každému věřit, ale nemůžete být ani přehnaně podezřívaví. Zapomeňte na bujaré posezení s kamarády. Víc vám prospěje pobyt v tělocvičně.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nezlobte se na partnera, bude-li vás jeho upřímnost bolet. Spíše se zamyslete nad tím, jestli náhodou nemá pravdu. Pokud ho máte opravdu rádi, reagujte pozitivně. Nepodceňte hádku v metru nebo ve vlaku. Rychle se ztraťte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V práci se důsledně vyhýbejte konfliktům. Dráha Marsu varuje, že sympatie okolí nebudou hned na vaší straně. Je nutné o ně vytrvale bojovat. Rázně ukončíte rozhovor s člověkem navádějícím vás k pěknému nesmyslu.

RYBY ( 21.3. – 20.4.)

To, že si skvěle porozumíte s náhodně poznanou osobou opačného pohlaví, nesmí svádět k domněnce, že jste si souzeni. Připravili byste si jedno velké zklamání. Bude těžké uvěřit tmu, že na váš úkor povýší největší hlupák ve firmě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám