Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 26.prosince 2014

Novinky, sojka

Ve velkých věcech stačí, měl-li kdo dobrý úmysl

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Luna s Venuší slibují návštěvu milé společnosti a zvláště příjemnou zábavu. Pokud jde o nápady na využití volného času, dokážete zaskočit i neposedné děti, včetně jejich kamarádů. Pro zpestření se vrátíte k některým tradicím.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Silně o sobě dají vědět Merkur s Uranem, kteří přejí společenskému životu. V praxi by to mělo znamenat spoustu dobré zábavy. Pamatujte na to, že slova mají někdy kouzelnou moc, říkejte jenom to, co nikoho nezarmoutí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Povídání a setkání s příbuznými se budou vyznačovat upřímností a zároveň velkým taktem. Dozvíte se hodně užitečných věcí o sobě i ostatních. Vzájemná důvěra pozitivně ovlivní budoucnost vašich vzájemných vztahů.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Mohlo by se stát, že jakmile se posadíte k lákavě prostřenému stolu, nedostanou vás pryč ani párem koní. Váš smysl pro míru dostane zabrat. Milí příbuzní mohou náhle začít naříkat a stěžovat si, ale máte dost rozumu, abyste je nebrali vážně.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Máte-li to štěstí a pojedete na hory nebo na chalupu, budete jako vyměnění. Pokud možno nejezděte v noci, vyhnete se tak nepříjemnému překvapení. Ve vztazích s okolím vás budou charakterizovat laskavost a štědrost. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Po probuzení žádný spěch, hezky si poležte a dokonale si vychutnejte okolní ticho a pohodu.  Možná se ještě před snídaní půjdete podívat na stromeček. Po obědě vás čeká setkání s přáteli a příbuznými, kteří pro vás mají překvapení.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Popustíte uzdu fantazii a připravíte svým drahým nejen originální oběd, ale i zajímavý program. Trávíte-li svátky na chalupě či na horách, budete to mít snazší. Neuškodí vám rychlejší pohyb, ale nemusíte hned závodit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Na vážné věci nebudete mít ani pomyšlení. Program si připravíte tak, abyste byli hodně venku a pozdní odpoledne nebo večer strávíte v příjemné společnosti. Zároveň ani náznakem neuděláte něco, co by se nelíbilo partnerovi a dětem. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepřepínejte síly, nesnažte se dokázat, že vás nic nezlomí. Bez ohledu na věk se položíte, ani se nenadějete. Nemusíte být neustále vpředu. Stačí nasadit takové tempo, abyste nebyli s ničím a v ničem poslední.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Budete brát velké ohledy na to, co si kdo přeje a tak poměrně snadno docílíte toho, že bude dnešní den opravdu sváteční a pohodový pro všechny. Hodně času strávíte venku. Nostalgická prosincová krajina pozitivně zapůsobí na vaši psychiku.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neskrývejte chuť po samotě, být pár hodin někde stranou. Po svátečním kolotoči je to přirozené. Trochu se zklidníte a zase budete tryskat energií. Případnou návštěvu byste utrápeným, unaveným vzhledem uvedli do rozpaků. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vánoční pohodu si dokonale vychutnáte právě dnes. Najdete volnou chvíli i pro sebe, potěšíte se s dárky a vychutnáte intimní projevy přízně svých nejbližších. Odpoledne určitě vyrazíte někam ven, do přírody nebo na návštěvu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám