Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 26. ledna 2018

Novinky, sojka

Jednou dává, kdo je požádán, dvakrát kdo se nedá prosit

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jiní mohou mít ty samé pochybnosti a pocity, jako vy. Nemůže nikam přijít nepřipraveni. Vaše slova musí mít logiku a potřebnou razanci. Pokud si nejste stoprocentně jistí úspěchem, raději některá jednání odložte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Postavení Neptunu varuje před nečekaným zklamáním. Pokud si nedáte dobrý pozor, určitě se nějakému nevyhnete. Pokyny nadřízených neberte jako trest. Zatím si ještě vyskakovat nemůžete. Vzrušující chvíle prožijete s partnerem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Partner a děti vás potěší tím, že část domácích povinností udělají ochotně za vás. V práci nezkoušejte porušit předpisy nebo dokonce hledat postranní cestičky. Je to smutné, ale skoro nic vám neprojde. Asi se pořádně zapotíte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Máte-li uzavřít nějaký obchod, snažte se dovést jednání do konce. Planety naznačují, že bude váš velký den. Neuškodí, když šéfovi a klientům občas vtipně zalichotíte. Hned budou vstřícnější a o poznání ochotnější. 

Máte-li uzavřít nějaký obchod, snažte se dovést jednání do konce. Planety naznačují, že bude váš velký den. Neuškodí, když šéfovi a klientům občas vtipně zalichotíte. Hned budou vstřícnější a o poznání ochotnější. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Někdo, koho podceňujete, by vás mohl pořádně zaskočit a přivést do trapné situace. Záležitost, kterou považujete za dohodnutou a vyřízenou, se může obrátit proti vám.  Večer si rezervujte pro partnera. Uvítal by, kdybyste ho vzali do společnosti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nevymlouvejte se na nával práce. Nejen kolegům, ale i rodině už to jde na nervy. Přijde chvíle a vy naprosto šokováni zjistíte, že na vás nikdo nečeká a nikdo na vás není zvědavý. Nezapomeňte doma peníze, budete je potřebovat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Najít východisko z jisté složité situace, vám pomůže vzpomínka na drobnou událost z dávné minulosti. Jen tak se vyhnete nepříjemnosti, která se na vás neodvratně řítí. Nebojte se přihlásit k odpovědnosti za případné omyly.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neotálejte s důležitým rozhodnutím. Podobně příznivé podmínky se nebudou hned tak opakovat. Využijte možnosti v klidu si popovídat s rozzlobeným partnerem. Předejte tím pozdějšímu nedorozumění a hořkým výčitkám.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Oceníte přátelství osoby ve významném postavení. Atmosféra obklopující vaše pracovní záležitosti přeje uspíšení kariéry. O své postavení se bát nemusíte. Skoro nemožné pro vás dnes bude vydržet na jednom místě.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Peníze, které potřebujete na uskutečnění své představy, jsou na cestě. Díky Uranu s Merkurem se dokážete natolik zmobilizovat, že naleznete spolehlivý způsob, jak a kde je sehnat. Ochotně vám pomohou noví známí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Silný dojem na pár nových lidí uděláte na firemní nebo jiné společenské akci. Polechtá to vaši ješitnost a pořádně se vám zvedne sebevědomí. Silné zážitky a podněty očekávejte v oblasti milostných a partnerských vztahů.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Sympatická osoba hledá příležitost se s vámi seznámit. Spory a hádky potřebujete ze všeho nejméně. Řekněte proto rovnou, kam až jste ochotni zajít. Příbuzní vás požádají o pomoc, která by neměla vyžadovat mimořádné úsilí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám