Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 25. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Proč být dochvilný, vždyť dochvilní vždy čekají na nedochvilné

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Události vyvolané konstelací Merkuru se Saturnem vyžadují trpělivost a rozvahu. Nic se nejí tak horké. Budete-li trpěliví a zachováte rozvahu, není nic, co byste nezvládli. Do nezvyklé situace vás na večírku či oslavě dostane známý, který ztratí soudnost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Z míry vás vyvede sobecké jednání někoho, koho znáte jako slušného člověka. Dlouho nebudete vědět, co si o jeho jednání myslet. Nejlepší bude nic nerozmazávat a počkat si, jak se bude chovat zítra či za pár dní.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Máte před sebou slibný den. Důležité je, neztrácet čas a udělat si program přesně podle svého gusta. V žádném případě by v něm neměl chybět delší pobyt v přírodě, sport a setkání se zajímavými, přátelskými lidmi.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pokud se po ránu nebudete cítit ve své kůži, nedělejte z toho tragédii. Během dne se srovnáte. Sběh podivných okolností před vás postaví náročné dilema, bouřlivý flirt nebo partnerskou věrnost. Venuše radí držet se zpátky.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Kompletní proměnou vás zaskočí váš idol. Zatímco ještě včera odmítal vaše lichotky, dnes bude jako vyměněný. Svůj podíl na tom bude mít aura Luny. Rozzlobenému příbuznému či sousedovi dojde, že by se k vám měli chovat vlídněji.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Bude-li vás partner honit do práce, neskončí to zrovna nejlépe. Máte chuť se bavit a odpočívat. Snad nakonec přeci jen naleznete nějaký kompromis. Možná se jen ozvou, ale třeba i přijdou neohlášení příbuzní. Jisté je, že se na vás těší.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Jste-li sami, čeká vás milé seznámení poblíž letiště, nádraží nebo rušné silnice. Chce to jen odvahu a nápad, s kterým sympatickou osobu opačného pohlaví oslovíte. Zadaní budou mít starostí nad hlavu s příliš rozverným partnerem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ukončíte flirt nebo známost, která vás již unavuje, a nic už od ní neočekáváte. Uražený ex-partner se asi bude dožadovat nějakého vysvětlení. Nelze vyloučit křik, slzy a výhrůžky. Budete potřebovat hodně, hodně pevné nervy.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Ve chvíli, kdy se budete nejlépe bavit, vám nějaký mrzout začne připomínat povinnosti. Nebylo by divu, kdyby vás dokonale otrávil. Odvážnými návrhy vás zaskočí nový ctitel. Těžko říci, jestli se máte radovat, protože to myslí vážně.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Těší se na vás dnešní hostitelé. Nutno však předeslat, že počítají s tím, že nepřijdete s prázdnou. Nejde o hamižnost, ale těší se na malé překvapení. Hodně zkrátka se musíte držet doma a na chalupě. Nechtějte všechno strhnout za jeden den. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Za jiných okolností a při jiné planetární konstelaci by bylo bezpečnější spokojit se s kompromisy, ale dnes máte na víc. Ustoupíte jen v případě, že budete sami chtít. Taktně a velkoryse se zachováte k jisté starší osobě.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Dnes se ukáže, jak důležitou roli ve vašem životě hraje opačné pohlaví. Jedna osoba vás vytočí, druhá vám přinese úlevu a třetí za vás vyřídí něco důležitého. Nečekaná návštěva by mohla vyvolat napětí mezi vámi a partnerem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám