Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 24. března 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nikomu neuškodilo, že mlčel, spíš na škodu bylo, že mluvil

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nebudete v ideální formě, snadno uděláte chybu nebo krok špatným směrem. Bylo by proto lepší nepouštět se do ničeho složitějšího. Fakt, že vám něco uteče, neberte tragicky, všechno se dá napravit a dát do pořádku.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Dovolá se vám nebo si na vás počká osoba, která vás již dlouho pronásleduje. Žádnou radost z toho mít nebude, úsměv ztratíte jen, co ji spatříte. Následující rozhovor vám žádnou radost neudělá. Musíte být silní a rozhodní.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Delší rozhovor se staršími potomky vám přidělá pár hlubokých vrásek. Pořád se ne a ne rozumně domluvit na kompromisu.  Není se čemu divit, ani vy jste se s rodiči pokaždé neshodli. Vezměte si z toho ponaučení a uklidněte se.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Poškorpíte se s někým, kdo vás má rád, ale neudrží jazyk za zuby. K tomu, abyste s ním diskutovali delší dobu by bylo zapotřebí nadpozemské trpělivosti a tu nemáte. Není třeba litovat, to nejnutnější si povíte jindy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Na firemní akci nebo na shromáždění v místě bydliště poznáte někoho, kdo vás upoutá svými názory a postoji. Nemusí jít o osobu opačného pohlaví. Sblíží vás stejný nebo podobný koníček, případně záliba ve sportu, hudbě či výtvarném umění.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Spolehlivým způsobem, jak si usmířit uraženého partnera je pozvat ho na romantickou večeři. Jenom je třeba neustále dbát na to, abyste se nezapomněli a nevěnovali se spíše vybrané krmi a kvalitnímu pití. Nebude to snadné.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Při navázání nové známosti se nedejte předem odradit případným věkovým rozdílem. Mohlo by to být zajímavé a v mnoha směrech vzrušující. Nikdo neříká, že spolu musíte být navěky. Nepodceňte bolesti zubů, bude jen hůř.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Velkému pokušení budete vystaveni v nákupních centrech. Všude plno lákavých a hezkých věcí, není snadné takovým lákadlům jen tak odolat. Držte se při zemi a vůbec nevytahujte peněženku ani platební kartu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neodmítejte upřímně míněnou pomoc. Byli byste sami proti sobě. Máte sklon k namyšlenosti a přeceňování vlastních sil a možností. V práci by vám přineslo velké problémy. Je třeba jim předejít a jednat bez bázně z následků.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nekupujte zajíce v pytli. Při jednání s novými obchodními partnery brzy zjistíte, že k vám jsou neupřímní, mlží a dávají nesplnitelné sliby. V tom případě je třeba jednání rychle skončit a odejít dokud je čas.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pozvání na první jarní piknik u známých je třeba přijmout. Postavení Jupiteru s Uranem je zárukou, že se budou dít zajímavé věci. Zdá se, že si to opravdu užijete. Zároveň je skoro jisté, že se nejen pobavíte, ale najdete i nové přátele.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nové možnosti se před vámi otevírají v případě, že hledáte nový byt, chcete koupit nemovitost nebo dokonce stavět. S hypotékou by neměl být problém, ale je nutné zvážit, jestli na ni máte. Věřte svému snu a jednejte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám