Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 22. září 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příteli přej a nepřítele nehněvej

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nejen na rodinu, ale také na kolegy budete přísní a nároční. Těžké to budete mít s plněním příkazů nadřízených. Projeví se u vás sklon k opravování cizích názorů. Máte-li večer milostnou schůzku, musíte vylepšit svůj vzhled.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neptun se Saturnem varují před podceněním zdánlivě malé roztržky s přáteli nebo příbuznými. Ani se nenadějete a propukne konflikt, jehož vyústění neslibuje nic dobrého. Románek s mladší osobou je lákavý, ale zvažte jeho náročnost.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Važte si času, důsledně se držte svého plánu. Ve hře je příliš mnoho na to, abyste jen tak lelkovali. Sebemenšího zaváhání obratem vyžije konkurence a rivalové. Nešlapte si po štěstí. Nechte si zajít chuť na zábavu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Bez viditelné odezvy budete protestovat proti něčemu, s čím většina lidí z vašeho okolí souhlasí, i když nechápou, o co vlastně jde. V práci bude živo díky nedůtklivému šéfovi. Po dlouhém přemýšlení na něj vyzrajete, ale nebude to hned.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Marně se vyhýbáte nepříjemnému rozhovoru s člověkem, který vás už dlouho pronásleduje.  Snažte se mít to rychle za sebou, budete šokováni, co se dozvíte. Volný čas prožijete v harmonické shodě s vlastním já i okolním světem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Rozzlobí vás jednání sousedky, která o vás roznáší nějaké nesmysly. Budete si ji muset vzít stranou a domluvit jí. Urazí vás známý, který vám neomaleně naznačí, jste vydělali na něčem, co vymyslel někdo jiný, nejspíše on sám.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nebylo by divu, kdybyste byli nervóznější než jindy a udělali pár nešikovných rozhodnutí. Jejich negativní dopad však zmírní pozitivní aura Luny. Zkomplikuje to vaši situaci v práci a projednání vaší záležitosti na úřadech.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ve firmě dávejte pozor, abyste nepřekazili plány některému z kolegů. Příčinou by mohla být neuvážená, nepromyšlená aktivita s opačným výsledkem. Obdržíte zprávu, která rozptýlí vaše obavy týkající se milé osoby.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

S nadhledem je třeba brát naříkání partnera. To, co vám napovídá, není z jeho hlavy. Buďte shovívaví a nedělejte ukvapené závěry. Zkuste se dozvědět, kdo mu takové nesmysly napovídal. Vytvoříte si slibné předpoklady ke kariérnímu skoku.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Chutě se dáte do plnění povinností. Trápit vás budou rozmary pesimisticky naladěného příbuzného. Hlavně se s ním nedělte o svoje plány. Jenom byste se nervovali. Bylo by však chybou vzdát se kvůli někomu takovému lákavých představ.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Začnou vás pronásledovat přeludy, probudí se ve vás ošklivá žárlivost. Doma vám hrozí konflikty a tíživé dusno. Večer pozor na to co pijete. Vyhnete se tak zažívacím potížím. Bylo by žádoucí odměnit každého, kdo vás něčím potěší.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nové náročné povinnosti vás nepotěší, ale splnit je musíte. Pokud nebudete dostatečně pilní, propásnete nadějnou příležitost. Zaskočí vás poznání, že váš idol, je jenom krásný a nic víc. Dlouho byste asi spolu šťastní nebyli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám