Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 12. února 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejdříve zkus a potom věř

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Do vaší přízně se hodlá vetřít pokrytec, který by později zneužil vaší důvěry. Může jít jak o bývalého kolegu či spolužáka, tak cizího člověka. Vaši intuici naštěstí posílí vibrace Marsu. Pozor na nebezpečný pád na nerovném nebo kluzkém terénu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Bylo by nanejvýš užitečné ještě nějakou dobu skrývat antipatie k určité osobě. Nutkání jí vyčinit a zesměšnit, je nutné na pár dní potlačit. Pod záminkou nabídky pomoci, začne někdo slídit ve vašem nejintimnějším soukromí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nesmí vás zaskočit, že se jeden z vašich příznivců postaví na stranu konkurence nebo vašich rivalů. Naštěstí totiž tato změna poměru sil, nebude mít na konečný výsledek jakéhokoli sporu či diskuse téměř žádný vliv.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jistou záležitost bude nutné pustit načas ze zřetele. Zabírá vám příliš mnoho času a na pořadu dne jsou důležitější věci. Rozčílí vás partner, který si z nepochopitelného důvodu postaví v jednom případě hlavu a bude trvat na svém.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Konkurence se bude překonávat, ale vy si iniciativu vzít nedáte. Nezaváháte ani ve chvíli, kdy půjde o porušení méně známých předpisů a nařízení. Je to riskantní, ale mělo by vám to o pověstný vous projít. Neuspokojí vás zážitky z kulturní nebo sportovní akce.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Planety naléhavě doporučují moc nemluvit a kombinovat, ale spíše naslouchat a omezit se na jasné, krátké odpovědi. Jen tak si zajistíte zdárné vyřízení všech vašich záležitostí a kladné odpovědi na vaše žádosti a připomínky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nudné, rutinní práce budete mít právě dost. Představa nevyhnutelného kolotoče vás bude doslova ubíjet. Nejlepší důvod k tomu, abyste začali znovu laškovat s myšlenkou na o změnu zaměstnání. Mohli byste s úspěchem využít jisté známosti.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

V obchodu a investicích se nemusíte spokojit s první lepší nabídkou. Stejně tak si můžete vybírat mezi svými nápadníky a ctitelkami. Venuše vám dodá mimořádnou přesvědčivost a nemalé osobní kouzlo. Jenom toho nesmíte zneužít.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Hodně se poučíte z osudu zbrklých kolegů a známých. Planety vám nabídnou uzavření dohody, která může časem stabilizovat vaši finanční situaci. Počítejte však s nesouhlasem partnera, postrádajícího smysl pro realitu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Uvědomíte si, že budete-li opravdu chtít, dojdete hodně daleko. Podmínkou je, že nikomu nedovolíte, aby vám cokoli nařizoval a nepropásnete nadějnou příležitost. Urovnáte vztahy se svojí láskou a do vašeho vztahu se vrátí něha a romantika.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neutěšujte se, že nadřízení shovívavě přejdou váš laxní přístup k práci. Naopak, nedopřejí vám chvíli klidu. Budou se chtít předvést a k tomu jim je každý prostředek dobrý. Snazší to budete mít při jednání s klienty a zákazníky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Před důležitým jednáním neuškodí věnovat zvýšenou pozornost volbě vhodného oblečení a střízlivého účesu. Potřebujete udělat všestranný dojem. K vašemu nesouhlasu s jistou situací nebo rozhodnutím, se někdo rád přidá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám