Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 12. ledna 2018

Novinky, sojka

Módou nazýváme snahu civilistů o uniformitu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

To, že dlouho odkládané návštěvě se už nevyhnete, vám dojde vzápětí poté, co dokončíte nepříjemný telefonní hovor. Pohyb Venuše představuje naději, že nemusí být až tak zle. Dobře se oblékněte a hovořte jako kniha.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Přestaňte se vymlouvat na nával povinností a věnujte se trochu také sami sobě a svým koníčkům. Dochází vám energie a nebylo by divu, kdybyste zbytečně udělali nějakou chybu. Zavolejte přátele a někam si zajděte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vstřícné gesto směrem ke konkurenci nebo nadřízeným, bude přijato s nadšenou odezvou. Mohlo by vám otevřít dveře jak k určitému finančnímu zisku, tak rychlejší kariéře. Partner vám poskytne nejen bezpečnou náruč, ale i potřebný klid.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

S nikým se nepřete a vyhněte se bouřlivým diskusím na pracovišti. Brzy přerostou v docela obyčejnou hádku, u které rozhodně nemusíte být. Nepodléhejte dojmu, že víte více než ostatní a podaří se vám otevřít jim oči

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vaše snaha popolézt na služebním žebříčku nebo získat pár korun navíc, vytoužené ovoce nepřinese.  Soustřeďte se na něco snazšího a reálnějšího. Kdybyste po návratu z práce narazili doma na tchýni, pokuste se na ni usmát.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Flirtování s půvabnou tvářičkou bude dlouho nijaké, ale potom dojde k zlomu a vytoužený cíl se přiblíží na dosah ruky.  Není však tak docela jisté, že své záměry dotáhnete do konce. Zaviní to nepředvídané nepříjemné okolnosti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Slibovaná odměna nebo vrácený dluh jsou stále v nedohlednu. Zřejmě si to uvědomíte a podniknete několik opravdu rázných a ostrých opatření.  Vymýšlet hlouposti si začne partner. Nezdá se, že byste mu hodlali ustupovat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pomoc přátelům a známým neodmítejte, ale určitou výjimkou je půjčení větší částky. Sami nemáte na rozhazování. Jistota, že vám ji vrátí do několika dní, je minimální. Lepší se nepohodnout hned, než za několik týdnů.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Prostřednictvím nějaké své záliby poznáte nové lidi.  Řeč se stočí i na jiné zajímavé věci a tak se dá právem předpokládat, že významně rozšíříte okruh svých vlivných známých. Milou tečkou bude pozvání do vzdáleného místa.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zaslechnete řeči, které by měly vzbudit vaši zvědavost. Není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu. S některými informacemi by se dal udělat dobrý obchod. Problém je v tom, že váš temperament je dnes na nule

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Uděláte krok, kterým podvědomě předejdete hrozícímu nebezpečí. Rozhlédnete-li se pozorně kolem sebe, neujde vám zklamaný výraz jisté osoby. Sliby a lichotky nového nápadníka či ctitelky, neberte příliš vážně.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ničeho se nezříkejte, nic a nikoho neodmítejte s definitivní platností. Některé věci se během dne vyvinou natolik podivným způsobem, že párkrát změníte názor. Na náladě vám nepřidá podivné přání sourozence.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám