Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 10. února 2017

Novinky, sojka

Svět je plný překážek, každý z nás to denně cítí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Konec pracovního týdne je tady, ale polevit v nasazení nelze. Kdyby vás to náhodou napadlo, hned máte šéfa za zády a se všemi negativními důsledky. Snad vás zklidní reálná vyhlídka na hezký večer s milou společností.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Navzdory tomu, že jste všechny požadavky klienta či zákazníka splnili, k podpisu dohody asi nedojde. Na vině budou chamtivost a nereálné požadavky druhé strany. Není třeba se rozčilovat. S takovým podrazem jste nemohli počítat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Známí nebo příbuzní vám potvrdí, že se jim váš návrh na jistou společnou víkendovou akci líbí a jdou do toho s vámi. Nyní se musíte vynasnažit, abyste v práci ani doma nenechali nepotřebné resty. Pak můžete odjet s čistým stolem i hlavou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Máte nejvyšší čas udeřit na neodpovědného dlužníka. Mars vám ho přihraje do cesty, takže se do něho můžete pustit. Shovívavost není na místě, zvláště vodí-li vás už dlouho za nos. Peníze navíc se vám o víkendu náramně hodí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

K opatrnosti při dojezdu domů vybízí Saturn. Dívejte se pořádně před sebe, případně před auto. Narazíte na nečekanou situaci, nesmíte se nechat vůbec ničím rozptylovat. Určitě nechcete přijít k zbytečné úhoně.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Právem podezřelá vám přijde ochota jindy líného kolegy zdržet se v práci, a ještě k tomu v pátek, přesčas. Nebudete daleko od pravdy, když vás napadne, že chce o něčem hovořit se šéfem, ale nepotřebuje k tomu žádné svědky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Posíleni vibracemi Venuše seberete odvahu a oslovíte obdivovaný idol. Šance na to, že společně vypijete šálek kávy nebo sklenku vína je veliká. Navíc se možná domluvíte a zítra si vyrazíte zalyžovat nebo do kina či do divadla.  

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vaši představu o klidném, domácím večeru zboří partner. Dostali jste pozvánku na nějakou oslavu, večírek nebo jinou společenskou akci, kde nechce chybět. Moc neprotestuje, riskovali byste konflikt. Je třeba sklopit uši a jít.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pozor na zbrklé nákupy. Nemusíte mít a také nepotřebujete všechno, co vaši známí. Chuť někomu se vyrovnat, vám dokáže vyluxovat peněženku. Dnes jste k tomu silně náchylní. Překvapivě dobrou formu prokážete při sportu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pořádně shodit se můžete tehdy, když nedokážete potlačit žárlivost a jiné negativní emoce. Smutné by to bylo zejména ve větší společnosti. Okamžitě se stanete snadným terčem posměšků a urážlivých postranních poznámek.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Po celý den budete neustále s něčím a někam spěchat. Bohužel přitom budete poněkud nešikovní.  

Vyhněte se proto přenášení a rovnání křehkých předmětů, zejména skleněných. Ani se nenadějete a zbude vám jen hromádka střepů. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vstřícnost vůči kolegům a aktivní podíl na plnění společných úkolů vám zajistí jejich sympatie a posílí vaši autoritu. Bude-li vedení firmy hledat perspektivní zaměstnance, máte zajištěné místo mezi předními nadějnými kandidáty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám