Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 9. července 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Umění líbit se je uměním předstírat

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Všechno bude v pořádku za předpokladu, že se vaše rozhodnost a odvaha nezmění v obyčejnou rutinu a tvrdohlavost. Bylo by to zbytečné plýtvání energií. Nevšímejte se ironických poznámek okolí, za několik dní se budete smát vy.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Některé vaše představy vyžadují rozšíření společenských styků a známostí. Jednu navážete už odpoledne nebo večer. Vtipnými nápady a fantazií potěšíte partnera. Na návštěvě u tchánů si dávejte pozor na to, co říkáte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Neberte na lehkou váhu svůj vnitřní hlas. V jisté záležitosti by se to mohlo ukázat jako osudná chyba. Potřebujete vidět nynější problémy i z druhé strany. To vám zatím chybí. Pocit bezpečí a klidu vám dodají chvíle s nejbližšími osobami.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Od samého rána budete toužit po něžném pohlazení a horkých polibcích. Zřejmě to vyřešíte tím, že partnera pozvete na romantický výlet nebo se porozhlédnete po nové známosti. Domů se dostanete hodně pozdě.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Máte-li nějaké dlouhodobější dluhy, počítejte s tím, že vám pokazí náladu neodbytný věřitel.  Na náladě vám nepřidá ani náladovost nejstaršího potomka. Budete-li trávit den u vody, pozor, abyste se nenalokali mořské nebo rybniční vody.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Někdo ze známých si vám přijde vylít duši. Měli byste ho podržet a trpělivě vyslechnout. Mnoho nového se nedozvíte, ale jako samaritáni se osvědčíte docela dobře. Vyvarujte se míst, kde byste mohli chytit ošklivý bacil.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nedejte si namluvit, že nevíte, co máte dělat. Jisté osobě se nelíbí vaše postoje a pokusí se vás za každou cenu donutit změnit názor. Zřejmě se jí to podaří. S překvapivým plánem na to, jak strávit večer přijde rozjařený soused.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Narazíte na nepříjemné překvapení, ale Venuše s Merkurem vám přejí. Brzy najdete způsob, jak se z nepříjemné situace dostat. Bude bezpečnější jezdit vlastním autem a vyhnout se přeplněným vlakům a autobusům.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pokud jste chtěli doma něco udělat a spoléhali na slib pomoci nějakého řemeslníka, budete si asi muset poradit sami. Nevíte-li co s dnešním večerem a nejste zadaní, jistě přijmete milé pozvání ke schůzce s fyzicky přitažlivou osobou.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ohlásí se vám někdo, koho jste dlouho neviděli. Možná bývalý spolužák, možná přítelkyně. Faktem je, že by vás to mělo potěšit, strávíte spolu hezké odpoledne. Zdánlivě nepřekonatelný problém vyřešíte dříve, než byste čekali.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Schůzka s někým, koho obdivujete, vezme poněkud jiný směr, než byste čekali. Nedejte se vyvést z rovnováhy. Všechno je jenom hloupá zkouška, ale nevyhnete se jí. Blízká osoba vás překvapí a uvede do rozpaků svými názory.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nenamlouvejte si, že doma doděláte načatou práci nebo odstraníte staré resty. Snahu vám nelze upřít, ale brzy vám dojde elán. Není všechno zlato, co se třpytí. Proto ještě jednou zvažte, zda přijmout nabídku příbuzných.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám