Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 6. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdraví, to je taková ošklivá nemoc, říkají bakterie

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pozitivním výsledkem dnešního dne bude dokončení nudných prací doma nebo na chalupě. Vaše myšlenky se budou točit kolem někoho, kdo se líbí i řadě vašich přátel a známých. Chcete-li ho získat, čeká vás lítý boj.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Máte-li plány, o kterých by neměl nic vědět partner ani příbuzní, budete to mít hodně těžké. Dráha Marsu naznačuje, že je téměř nemožné před nimi něco utajit. Bude lepší všechny riskantní kroky ještě jednou důkladně zvážit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Ze změti informací, které se k vám dostanou, bude těžké vylovit tu správnou. Luna kladně působí na vaše rodinné vztahy, budete k sobě mít mnohem blíže než v minulých dnech. Těžko se najde někdo, koho by to nepotěšilo.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Sympatie si získáte vstřícností vůči přátelům a příbuzným. Dokážete se usmát i na protivnou tchýni nebo náladového strýce. Ve vaší blízkosti se něco děje. Měli byste se začít starat, o co vlastně jde. V nevhodnou chvíli přijde pozvání na návštěvu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Určitá kosmická disharmonie způsobí, že budete chvílemi na pochybách a přestanete si věřit. Kritika partnera nemusí mít zlý podtext. Spíše se zamyslete nad tím, kdy naposledy jste si spolu sedli a otevřeně si pohovořili.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na veselejší myšlenky vás přivede víkendový pobyt u příbuzných nebo přátel. Můžete se těšit na bohatě prostřený stůl a skvělou zábavu. Kalorie navíc brzy spolehlivě spálíte při sportu nebo na turistické túře. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Ocitnete se blízko naplnění svého přání. Aura Venuše sice není ideální, ale nemůžete stále spoléhat jen na pomoc planet. Raději se porozhlédněte po někom, kdo se hodí jako pomocník a komu můžete bez obav věřit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Podaří se vám usmířit s partnerem a vyléčit ho z podezřívavosti a žárlivosti. Pozor při placení a utrácení. Nadále budete lhostejně přecházet milostné tokání neodbytného nápadníka či ctitelky. Vystačíte si se společností kamarádů.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nervy budete mít napnuté k prasknutí, jen těžko vydržíte u jedné práce a na jednom místě. Zkuste se proto vyhnout náročnějším povinnostem a nepříjemným lidem. Pro větší jistotu nesahejte na ostré a křehké předměty.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Naprosto z míry vás vyvede chování příbuzného nebo známého, který se začne chovat sobecky a všechno přepočítávat na peníze. Jeho hamižné způsoby ve vás vzbudí odpor. Po zralé úvaze odvoláte zákaz uložený starším dětem.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Měli byste víc respektovat partnerovo soukromí. Negativní vliv Saturnu se projeví tím, že ho budete sledovat jako stín, koukat mu na ruce a naslouchat jeho telefonním hovorům. Nedivte se, kdyby došlo k nepříjemné hádce.

RYBY ( 21.2. – 203.)

Vliv znásobené energie Marsu a Jupiteru u vás vyvolá vzpomínky na trapný zážitek z minulých týdnů. S jistou se dá předpokládat, že vás to pořádně rozhodí. Snažte se proto věnovat aktivitám, které vás vždy spolehlivě rozptýlí. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám