Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 30. července 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je lepší si vyrazit zub než vypustit z úst ošklivé slovo

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Má na vás políčeno jistá mstivá osoba.  Bude vám neustále v patách a trpělivě čekat na svoji příležitost. Může jít jak o závistivého příbuzného, tak nevlídného souseda. Počítejte proto s drobnými, nicméně otravnými konflikty

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zaskočí a popudí chování známého. Bude od vás něco chtít, ale k jádru věci se ne a ne dostat. Nepřesouvejte datum odjezdu na dovolenou. Potřebujete si odpočinout, na prvním místě je vaše duševní a fyzická kondice.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pozor, abyste špatnou náladu nezaháněli dobrým jídlem. Každé kilo navíc je v létě znát dvojnásob.

Volat vám bude známý, který se nudí, ale vyrazit někam zrovna s ním se vám chtít nebude. Musíte hledat dál.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

S nápadem koupit něco nového, většího do bytu nebo na chalupu přijdou děti. Vyslechněte je pozorně, půjde o příležitost, která se nemusí opakovat. Uprostřed dovolených vám asi peníze nepřebývají, ale proč neudělat rodině radost.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vynalézaví budete při hledání různých atrakcí a románků. Dokážete-li respektovat jisté hranice, tak si užijete. Jinak vás čeká ošklivé překvapení. Silně rozpačití budete z návštěvy, která se bez ohlášení objeví někdy k večeru.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dokud je čas promluvte s dětmi, aby vás později nezaskočila některá jejich dobrodružství. Nemusíte být u všeho, co se kde šustne, tím méně se jakkoli osobně angažovat, když nemáte jistotu, jaký vezme vývoj událostí směr.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Máte-li v úmyslu navštívit příbuzné, ignorujte jejich rodinné spory.  Budou–li se dožadovat, abyste je rozsoudili, rozhodně to odmítněte. Vztek je přejde a zase budou normální. Vydaří se večerní grilování nebo sportovní zápas.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vyvrcholením dne bude rodinný výlet do míst, kde budete poprvé. Netrvejte na vámi naplánované trase. Mnohem šťastnější ruku mohou mít vaši starší potomci. Možná byste je tentokráte mohli poslechnout.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zamilovaní mají šanci konečně se sblížit se svým idolem. Chce to popustit uzdu fantazii a najít vhodné prostředí pro milostnou schůzku. Půjdete-li do lesa, připravte se na předem prohraný boj s komáry a dalším odporným hmyzem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Budou-li děti něco požadovat, měli byste jim ve vlastním zájmu vyhovět. Pohyb Marsu varuje, že jinak budou celý den protivné a přichystají vám nejednu horkou chvíli. Z večerní návštěvy se zkuste vrátit spíše dříve než později.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Snadná řeč nebude s přáteli zahleděnými do nereálné představy. Snaha vrátit je na zem, je předem odsouzena k neúspěchu. Mějte na paměti, že náladu vám rozhodně nespraví alkohol. Bude vám pořádně špatně.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nezveličujte nynější potíže a nekritizujte ostatní kvůli nedostatku obětavosti. Vlivem negativních vln Saturnu jste soustředění na vlastní já a ostatní lidi přehlížíte. Můžete si být jistí, že vaše kamarády a známé by to nepotěšilo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám