Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 3. července 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lepší jedna vrána v pytli než na vrbě tři

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jisté ožehavé téma zatěžující vás partnerský vztah, bude třeba vyjasnit. Zdá se, že převzetí iniciativy je na vás. Čím dříve se domluvíte, tím lépe. Na nádraží, v autobusu a na letišti si pečlivě hlídejte zavazadla a peněženku.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Konflikt s partnerem bude sice bouřlivý, ale rozhodně nemusí být předzvěstí rozchodu. To musíte nejlépe vycítit sami. Ocitnete se v centru události, se kterou nemáte nic společného. Všechno způsobí náhoda, která vám dá zabrat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Máte-li milostný sen, zvláště mladší ročníky, je šance ho prožít. Navíc se nemusíte držet při zemi. Naopak, fantasie a originální nápady se od vás budou přímo vyžadovat. Není divu, že vás přestane zajímat všechno ostatní.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dráha Saturnu může způsobit, že podlehnete našeptávání jistého člověka a uděláte něco, čím si neposloužíte. Může jít jak o výběr nevhodného partnera, tak neuvážený nákup či volbu špatného cíle. Držte se zpátky.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Častěji než obvykle budete své kroky probírat s partnerem a příbuznými. Nejsou na to zvyklí, takže jim to bude vrtat hlavou. Důvod je jednoduchý, planety oslabují vaše sebevědomí, což se projeví nižší mírou samostatnosti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Méně vybíraví budete při flirtování a mohlo by se stát, že se spokojíte s někým, kdo na vás zbude. Při pobytu u vody nepřeceňujte svoje fyzické síly, stačí jeden neuvážený krok či tempo a nastanou vám velké starosti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Opatrně při všem, co se týká peněz. Můžete totiž nejen hodně získat, ale i ztratit. Neuškodí, když se častěji poradíte se zkušenými kamarády. Chybný krok by byl pořádně drahý. Při pobytu v zahraničí pak těžko napravitelný.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Jestli v posledních dnech došlo mezi vámi a partnerem k nedorozumění, je téměř jisté, že si sednete a sporné otázky v klidu proberete. Ideální by to bylo při luxusním obědě nebo večeři. Příště už budete chytřejší a předvídavější.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pozor na podceňování intenzity partnerových přání. Jednou, dvakrát vám jejich ignorování projde, ale potom bude zle. Nezahrávejte si s jeho trpělivostí. Luna s Venuší varují, že následujících pár dní by nestálo za nic.  

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Náladu vám nemohou pokazit ani rozmary počasí. Doma i v zahraničí si okamžitě najdete nový, náhradní program. Mnohé nasvědčuje tomu, že nápaditější a pestřejší než ten původní. Vaše okolí bude u vytržení.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Cestou vlakem nebo autobusem na dovolenou poznáte někoho, koho za pár dnů uvidíte znovu. Buďte proto vstřícní a přátelští. Nelze vyloučit, že si skvěle porozumíte a navážete nejen pevné přátelství. Věk nehraje roli.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Prozíravě vybírejte hotel, restauraci i vinárnu. Není všude stejně čisto a tím pádem i bezpečno, pokud jde o hygienu. Přivádět k zoufalství budete rodinu a kamarády při společenských hrách. Vyhrajete, kdekoli a na cokoli sáhnete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám