Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 25. prosince 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I malými věcmi se napomáhá velkým

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Příjemné vstávání vám zařídí pocit, že vás čeká něco opravdu hezkého. Nejspíš půjde o návštěvu, na kterou se docela těšíte. Určitě byste měli najít čas na procházku s dětmi, a pokud to půjde, užít si nové sportovní náčiní.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Asi si všichni rádi přispíte, ale děti si budou chtít užít dárků jen, co vyskočí z postele. S tichým ránem proto příliš nepočítejte. Jistých změn dozná váš dnešní program. S příbuznými se setkáte v domluvenou hodinu a hned tak se nerozloučíte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dopolední procházka vás příjemně naladí, takže se s radostí pustíte do přípravy oběda. Rodina se vám odvděčí tím, že nikdo nebude předčasně vstávat od bohatě prostřeného stolu. Můžete se těšit na dlouhou, přínosnou debatu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pokud pojedete autem, nespěchejte a pozorně se rozhlížejte kolem. Na silnicích bude plno svátečních řidičů. Nespoléhejte rovněž na to, že vám snad projde kapička alkoholu. Máte-li milostnou schůzku, těšte se na další dárky.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Spoustu legrace zažijete s dětmi. Podmínkou je, že odsouhlasíte jejich plány a pomůžete jim s jejich realizací. Jestliže jste slíbili návštěvu rodičům, rozhodně k nim musíte zajít. V opačném případě byste jim přichystali obrovské zklamání.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Překvapí vás opožděný blahopřejný telefonát známého, kterého jste řadu let neviděli. Vaše číslo sehnal na poslední chvíli, nemůžete mu nic vyčítat. Oběd s příbuznými se trochu protáhne, ale vadit vám to nebude.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vymstilo by se vám nesplnění sebemenšího slibu. Je významný sváteční den, musíte pečlivě dodržovat všechno, na čem jste se s partnerem nebo s dětmi či příbuznými dohodli. Následující pohoda stojí za námahu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Od rána budete v jednom kole, ale přinese vám to spoustu radosti. Spokojené budou děti nebo kamarádi, pro které vymyslíte nápaditý program. Zamilovaní budou netrpělivě čekat na hodinu schůzky s novou láskou.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Hluku u sousedů se nevšímejte, rychle zapomeňte na nutkání zazvonit u jejich dveří. Zřejmě mají o zábavě vlastní, pro vás podivnou představu. Pro jednou to vydržíte. Máte-li domluvenou návštěvu, také s ubíhajícím časem také dvakrát tišší nebudete.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Máte-li nějaké nejasnosti ve vztazích s rodiči, je společný oběd nebo večeře ideální příležitostí k upřímnému rozhovoru. Dnešek je předurčený k upřímným, třeba i okázalým gestům. Na lyžích není nikdy opatrnosti nazbyt.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neuškodí vám trocha střídmosti v jídle i pití. Svátky ještě zdaleka nekončí, potřebujete být ve formě. Určitě musíte jít na delší procházku, budete-li na horách tím lépe. Neodmítejte pozvání na malé posezení s kamarády. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Přestanete se bát, že se někoho dotknete a využijete sváteční atmosféry k upřímnému rozhovoru. Vaše intuice vás nezklame, pročistí se vzduch a s dotyčnou osobou k sobě opět najdete cestu. Budete šťastní jako malé děti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám