Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 18. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste-li na pochybách, říkejte pravdu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Od práce vás budou zdržovat děti, zvonící telefon a nezvaní návštěvníci.  Na neštěstí pro vás, nemáte sílu kohokoli odmítnout a odbýt. Skoro jisté je posezení se známými, které jste dlouho neviděli. Budete žasnout, co mezitím prožili.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete nervóznější a popudlivější než jindy, ale vzhledem k povinnostem, které vás čekají, se to dá pochopit. Dostanete pomoc v podobě někoho z příbuzenstva. Má to samozřejmě i své zápory, ale s těmi se rádi smíříte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Můžete se dostat do situace, kdy zjistíte, že jste utratili víc, než si můžete dovolit. Máte však šanci vyřešit to menší půjčkou od movitějších přátel.  Nevkusným naléháním vás bude obtěžovat někdo, kdo vám bude chtít něco prodat.

RAK ( 21.6. – 21.7.)

Ze všech sil se braňte nátlaku rodiny, usilující vás přimět k návštěvě supermarketu.  Pokud podlehnete, přinesete si domů spoustu věcí, z nichž přinejmenším polovinu nikdy nepoužijete. Váš tajný ctitel hledá záminku k seznámení.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pozor na jazyk, vaše slova by si jistá osoba nemusela správně vysvětlit.  Večer se nedivte, proč je partner zamračený. Možná mu vadí, že sotva ulehnete, okamžitě spíte. Jisté nebezpečí na vás číhá v okolí velkých staveb.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Merkur se Saturnem varují před hrozbou zbytečných konfliktů. Svůdné pohledy známého či sousedky ponechte bez odpovědi.  Dostali byste se do pěkné bryndy. Za pár dní si o vaší slabé chvilce bude povídat celé okolí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Berte ohledy na názory starších dětí., to co říkají, myslí vážně. Nevymlouvejte se, že nemáte čas si s nimi pohovořit. Bezproblémově se rýsují partnerské vztahy. V klidu a pohodě se shodnete na všem, co vyvolávalo vzájemné jiskření.

Berte ohledy na názory starších dětí., to co říkají, myslí vážně. Nevymlouvejte se, že nemáte čas si s nimi pohovořit. Bezproblémově se rýsují partnerské vztahy. V klidu a pohodě se shodnete na všem, co vyvolávalo vzájemné jiskření.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Můžete se těšit na zlepšení finanční situace. Musíte si však dávat pozor, aby se to negativně neodrazilo na vašem milostném vztahu. Nesnažte se pomáhat někomu, kdo o vaši pomoc zjevně nestojí. Však on ještě rád přijde.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Není důvod propadat panice, když se vám něco nepodaří.  Máte dost sil a rozumu na to, abyste všechny chyby napravili. Jistého člověka vaše improvizační schopnosti moc nepotěší.  Náramně se těšil, že vás znemožní.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vrací se vám skvělá forma. Jste dobře připraveni na střetnutí, důležité pro vývoj jisté naléhavé záležitosti. Jenom nikoho nekritizujte a proti ničemu neprotestujte. Potřebujete být se všemi zadobře.  Kus oportunismu v tom bude, ale prospěšného.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nával povinností vás zpočátku srazí na kolena, ale stačí narýsovat si alespoň hrubý plán a důsledně se ho držet. Objeví se menší problém osobního rázu. Pokusí se k vám totiž vrátit bývalý přítel nebo milenka.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nemůžete si dovolit žádnou sentimentalitu. Vnitřní rozpolcenost by vám brala cenné, dnes mimořádně potřebné síly. Nedejte se zmást tím, že s vámi skoro nikdo nesouhlasí. Zacházejte opatrně s cennými a křehkými přístroji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám