Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 16. března 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Host, který nic nepřinese, nechť se vyspí v poli, v lese

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Svobodným a nezadaným se může splnit sen o novém citovém vztahu. Planety vám nabízejí setkání s někým, kdo touží po něčem podobném. Uškodit si můžete netrpělivostí a spěchem. Bude se dařit kutilům a technickým typům.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nekritizujte cizí oblečení nebo účes. Nevíte na koho narazíte, a jak to bude snášet. Je nesmysl hádat se o prkotiny. Budete-li na cestách, varuje Uran před utrácením v zbytečně luxusních restauracích a předražených obchodech.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nelze vyloučit, že někomu naletíte na krásná slovíčka. Držte se raději zpátky a nevěřte lákavým slibům. Konflikt vám hrozí v důsledku sporu s nedůtklivým a namyšleným člověkem, zřejmě na nějaké společenské akci.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Celý den vás bude pronásledovat melancholická nálada a určitá lhostejnost k okolnímu dění. Je proto velmi důležité, abyste se hlídali a nějak se nedotkli svých nejbližších. Pozitivní vliv na vás bude mít příroda. Neseďte proto doma.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Odhalíte problém, který hrozí přerůst ve velkou nepříjemnost. Nechte stranou nepodstatné drobnosti a soustřeďte se na jeho řešení. Jako spolehliví pomocníci se projeví obětavý partner a děti. Pocítíte velké zadostiučinění. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Jen s velkým přemáháním se vyrovnáte s pomyšlením na nevyhnutelnou společenskou povinnost. Neobracejte v žert problémy, o kterých je třeba hovořit a přemýšlet, stejně vám to nijak nepomůže, spíše uškodí. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Na obzoru je nepříjemná konfrontace. Saturn oslabuje vaši pozornost, takže by nebylo divu, kdybyste se nechali zaskočit poťouchlostí osoby z blízkého okolí. Na pomoc vám přispěchá oddaný a chladně uvažující kamarád.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Promluvte s dětmi. Mají problémy, ale stydí se o nich mluvit. Je třeba dodat jim odvahu a vytvořit atmosféru budící důvěru. Pozor, abyste se nezapletli s někým, kdo nerad platí účty. Ve vašem okolí je takových chytráků víc.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pobláznit by vás neměli nový nápadník či ctitelka. Nepůjde o žádné mimořádně typy, máte navíc. Zapůsobí na vás někdo, koho potkáte po dlouhé době. Nenechte si vnutit jeho bláznivé představy. Bude zcela mimo realitu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Narovnáte vztahy s přáteli a známými, zklidníte se, vrátí se vám sebejistota a budete mnohem energičtější. Flirt s jistou sympatickou osobou nabere tempo. Nechcete-li zajít příliš daleko, musíte si včas najít věrohodnou výmluvu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Na dohled je chvíle, na kterou trpělivě čekáte. I vaši zatvrzelí nepřátelé budou muset uznat, že vás podcenili. Mlčením to asi nepřejdete a jejich rozpaky si patřičně vychutnáte. Nesvalujte vinu za svoji lenost jen na počasí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budete se loučit se známým, který se brzy odstěhuje nebo odjede na dlouhou cestu. Váš idol odmítne vaše milostné návrhy, ale nepropadejte pesimismu, život jde dál. Na oplátku se dočkáte omluvy osoby, která vám nedávno ublížila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám