Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 13. září 2015

Novinky, sojka

Jíst méně, ale častěji, vede k uzdravení

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Veselý rozměr dá volnému dni pozorný partner. Určitě dnešek strávíte jinak, než jste zvyklí. Snahu rodiny vás překvapit, je nutné po zásluze ocenit. Nespěchejte s návratem domů. Pořádně si užijte všeho, co nabízí příroda.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vaše představy o dnešním dnu bude nutné přizpůsobit realitě. Luna s Neptunem nevylučují drobné překážky, které vás přinutí improvizovat. Všechno zvládnete, ale chvílemi budete mít potíže s ovládnutím rozbouřených emocí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Konstelace Uranu s Merkurem varuje, že zbytečný spor s partnerovými rodiči bude mít domácí dohru. Vaše představy o využití volného dne se několikrát změní. Způsobí to pár telefonátů, obsahově značně protikladných.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Překvapí vás setkání s člověkem, kterého jste léta neviděli. Dozvíte se spoustu zajímavostí. Během dne rovněž objevíte někoho, s kým se v následujících týdnech sejdete častěji. Váš vztah stmelí stejné názory a koníčky.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Přijde pozvání, které nelze odmítnout. Myšlenku na nalezení vhodné výmluvy pusťte z hlavy. Nikdo by vám neuvěřil. Stačí zachovat rozvahu a s překvapením zjistíte, že s trochou sebezapření se domluvíte s někým, kdo vám ještě včera vadil.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nevěřte tomu, že když si upřímně pohovoříte s jedním známým nebo sousedem, nějak to pomůže. Naopak, dráha Saturnu naznačuje hrozbu prohloubení vašich neshod. Jinak budete s okolím komunikovat bez problémů.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Stanete se středem zájmu opačného pohlaví. Nejde jen o přitažlivý vzhled, ale především o vaše skvělé rozpoložení. Nikoho v okolí nezarmoutíte, pro každého najdete vlídné slovo. Podmaníte si přátele, příbuzné i úplně cizí lidi.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vydaří se cesta nebo výlet, o kterých si myslíte, že budou jen povinností vůči rodině. Budete na sebe pyšní. Přesvědčivě dokážete, že stále stačíte dospívajícím dětem i jejich vrstevníkům. Půjdete-li sportovat, pozor na pády.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Seznámíte se s někým, kdo je ve vašem okolí docela oblíbený. Díky novému přátelství obdržíte řadu podnětů, které vám umožní uniknout šedi všedních dnů. Nevěřte lidem, kteří hodně mluví, aby tím zakryli svoji neznalost.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nevyvolávejte duchy. Svíravý pocit, že se děje něco nepříjemného je přehnaný. Vytváří ho negativní vlnění Neptunu a rychle pomine. Zbytečně byste rodině a přátelům kazili náladu. Bez větší perspektivy si zaflirtujete na hřišti nebo ve vinárně.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Budete mít co dělat s chvilkovou slabostí. Někdo psychickou, jiný fyzickou. Nebude to snadné, ale překonáte ji. Zdatně vám pomohou partner a děti. Na cestách bude problém zbavit se nudných a dotěrných cizích lidí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zmizí strach, který vám svazoval jazyk. Budete mnohem bezprostřednější a bez problémů. Snadno budete komunikovat s okolím. Máte-li namířeno na návštěvu nebo do společnosti, představíte se jako milí hosté a společníci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám