Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 9. ledna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdyby měly rady větší cenu, lidé by s nimi skrblili

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vyplatí se vám pořádně zabrat a trpělivě dokončit rozdělanou práci. Napětí ve vašem milostném vztahu vyvolá jisté klopýtnutí partnera. Nemusíte mu to připomínat, všechno ví, ale od vás očekává pochopení a útěchu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Na poslední chvíli, zasaženi vibracemi Jupiteru, odvoláte rozhodnutí vydat větší sumu. Lhostejno, jestli půjde o sedací soupravu nebo zimní dovolenou, narazíte už v následujících dnech na příležitost mnohem výhodnější.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nehádejte se s kolegy a známými. Napovídají sice spoustu nesmyslů, ale jinak budou poměrně neškodní. Proč byste si dělali zle. Přijde zpráva o štěstí, které potkalo někoho z příbuzných. Vyřeší se jedna záhada z minulosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zmobilizovat by vás měla pobídka starší, moudré osoby. Jsou chvíle, kdy se vyplatí naslouchat tomu, co říkají lidé s bohatými zkušenostmi. Neuškodí podívat se na výsledky školou povinných dětí. Zdá se, že vám něco uniklo.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Cesta, na kterou máte namířeno, může být na poslední chvíli zrušena. Objeví se totiž podivný fakt, o kterém jste neměli nejmenší tušení. V případě, že si potřebujete s někým otevřeně pohovořit, udělejte to dnes odpoledne.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Myšlenka, kterou chce šokovat okolí, potřebuje ještě hodně vypilovat. Nespěchejte, dejte si načas,  vaše odpovědnost se vám mnohonásobně vrátí. Jistá osoba vám pošle popletený vzkaz, z kterého nebude nijak moudří.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Dokážete-li bezchybně zvládnout své pracovní úkoly, čeká vás uznání nadřízených. Berte to jako příslib urychlení kariéry. Krotit temperament musíte doma. Je třeba respektovat partnera a jeho názory. Nesnažte se mu něco vnucovat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Záležitost, o které jste si mysleli, že už od ní máte pokoj, se znovu dostane na pořad dne. Vděčit za to budete někomu, kdo vám chce škodit. Nebude těžké uhodnout o koho jde. Luna vám pomůže najít chytrého a vlivného spojence.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vychutnáte si sladké plody výsledků úsilí z minulých dní. Peníze, které dostanete vynaložíte velice racionálně. O svoji radost se rádi rozdělíte se svým blízkým okolím, takže odpoledne a večer asi strávíte v milé společnosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vaše odvážné myšlenky a představy naleznou ochotné posluchače a možná i angažované zastánce. Na spadnutí je bouřlivý flirt se spolupracovníkem. Nespoléhejte na to, že se o tom nikdo nedozví, třeba i váš stálý partner.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Při investicích a nákupech můžete počítat s různými úlevami a slevami. Chce to jenom více odvahy smlouvat a nekývnout na první lepší nabídku. Neuškodí vám menší zvolnění tempa, ale neodcházejte od rozdělané práce.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vyskytnete se u něčeho důležitého. Uran doporučuje mít oči otevřené a všechno si vrýt do paměti. Hlavně do ničeho bezhlavě nezasahujte. Berte si příklad z lidí kolem. Přišla by vám vhod procházka v tichém prostředí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám