Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 7. ledna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dá-li pánbůh zdraví, i hříchy budou

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dokážete, že držíte slovo. Přes nemalé potíže splníte to, co jste slíbili příteli. Bude překvapen a získáte si jeho upřímnou vděčnost. Potěší vás příbuzný, který projeví velké pochopení pro jistou vaši starou slabost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nadpozemskou trpělivost vyžaduje přístup k dětem a partnerovi. Nesmíte dovolit, aby se nudili, jinak si začnou vymýšlet a nevydržíte s nimi. Nezadaní se musí mít na pozoru, s kým naváží románek. Velkým obloukem míjejte zadané osoby.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Silný zážitek by mohl mít někdo z rodiny s cizími zvířaty. Na místě je opatrnost. Pozor na odbývání povinností a rozdávání neuvážených slibů. Vaše snaha získat víc volného času je pochopitelná, ale nemůže to být na úkor práce a jiných lidí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Přimět se k důslednosti bude leckdy nad vaše síly. Bohatě to vyvážíte neuvěřitelnou výmluvností, s jakou se z většiny potíží vykroutíte. Ztráta dokladů a peněz vám hrozí na rušných místech. Nepouštějte se nikam sami. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Chopíte se příležitosti a obětavě splníte úkol, který kolega hodil za hlavu. Pohyb Jupiteru s sebou nese naději, že si nadřízení vaší iniciativy všimnou a připíší vám ji k dobru. Zvýšenou pozornost vyžaduje pobyt na horách a na sněhu vůbec.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Schovávejte si došlou poštu, bude se vám za pár dní náramně hodit. Jistá osoba cynicky zapře nos mezi očima. Drobné problémy se objeví u příbuzných. Nelze vyloučit, že se stanete terčem jejich vyčítavých pohledů.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Neutíkejte před problémy, nic tím nevyřešíte. Stačí využít příznivého postavení Venuše a ke všemu se můžete postavit čelem. Vaším esem v rukávu jsou věrní přátelé a partner. Horké chvíle prožijete v rozjařené společnosti.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Hrozí vám konflikt z nedůtklivou osobou, zřejmě zmateným kolegou nebo se spolucestujícím ve vlaku či autobusu. Náročná bude diskuse s blízkou osobou, která trpí utkvělými, naprosto nereálnými a neuskutečnitelnými představami.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Svatou trpělivost musíte mít s někým, kdo vás bude neustále burcovat k novým aktivitám. Může jít o kolegy stejně jako příbuzné. Budiž vám ke cti, že to vydržíte poměrně dlouho, ale jakmile řeknete dost, bude pro každého lepší nechat vás na pokoji. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Náhodného setkání nebo návštěvy využijí příbuzní či známí k tomu, aby vás opět o něco požádali. Neukvapte se, nemusí jít o nic náročného. Nelze vyloučit, že jde o problém, se kterým máte opravdu bohaté zkušenosti.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Opatrně s udílením knížecích rad a rozumů někomu, kdo o to nestojí. Sklon někomu pomáhat za každou cenu, se zákonitě obrátí proti vám. Naprostou hloupostí by bylo rovněž odsouzení blízké osoby, která udělá neopatrný krok.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ostře se ohradíte proti naléhání šéfa či kolegy, který vás bude nutit k převzetí povinností, které s vaší prací nemají nic společného. Moc si tím neposloužíte, ale neustoupíte. Slibně se rýsuje vaše šance na nezávazný flirt.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám